Rundvisning på TV 2 Kosmopol

Kom ind bag facaden på vores mediehus og bliv vist rundt af en medarbejder i vores delvist fredede hus på Allégade på Frederiksberg.

Hør om, hvordan vi arbejder med historier på vores forskellige platforme og se studiet, hvorfra vi sender vores 19.30-udsendelse.

Velkommen til rundvisninger på TV 2 Kosmopol! Kom ind bag facaden af vores mediehus og bliv vist rundt af en medarbejder i vores delvist fredede hus på Allégade på Frederiksberg.  Hør om hvordan vi arbejder med historier på vores forskellige platforme og se studiet, hvorfra vi sender vores 19.30-udsendelse.

Vi arrangerer rundvisninger mandag, tirsdag, onsdag, torsdag fra kl. 18.00-20.00.

 En rundvisning indeholder (cirka-tidspunkter):

 18:00
 Velkomst. Vi ser en film om, hvordan vi arbejder med historier på vores forskellige platforme

18.15
Rundvisning

18.45
Vi overværer aftenens prøver i studiet

19.30
Vi ser aftenens udsendelse i kantinen (inkl. sodavand og chips)

20.00
Slut

Adresse: Allégade 7-9, 2000 Frederiksberg. Vi har desværre ingen parkering på vores område, til gengæld bor vi tæt på Metro og buslinier.

Kørestolsbrugere: Dele af rundvisningen foregår på trapper, men der er adgang for kørestolsbrugere til studie, redigeringsgang og kantine.

Pris: Rundvisningen er udelukkende for grupper med maximum 25 deltagere. Prisen pr. besøgsgruppe er 1.500 kr. og skal købes forinden. Henvendelse til Dorte Bendix på dobe@tv2kosmopol.dk


Vi glæder os til at vise jer rundt!