Nyhedsapp til Android og iPhone

Med TV 2 Kosmopols app får du altid de nyeste og mest spændende nyheder lige ved hånden. Hold dig opdateret med de seneste begivenheder og få adgang til dybdegående historier med et enkelt tryk. Aktiver notifikationer og få direkte besked, når de største og vigtigste nyheder sker.

Appen giver dig dagligt adgang til et væld af indhold, nyheder, interviews og meget mere. Du kan nemt følge med i 19.30-udsendelsen, som altid er tilgængelig, og nyde ubegrænset underholdning, hvor og når du vil.

TV 2 Kosmopol leverer hver dag nyheder til de 2,1 millioner mennesker, der bor i Danmarks eneste metropol. Det vil sige 34 kommuner med Halsnæs og Helsingør i nord, Roskilde i vest og Stevns i syd.

I denne version har vi tilføjet direkte adgang til vores ’SpørgOs’ indhold, hvor du kan finde svar på de spørgsmål, som vores brugere undrer sig over. Du har også mulighed for at stille dine egne spørgsmål direkte i appen.

Med appen kan du også se de seneste nyhedsudsendelser fra TV, følge live TV, og udforske vores serieunivers Play.

Download TV 2 Kosmopol-appen og hold dig informeret og underholdt, hvor og når du vil om det der sker i Danmarks eneste metropol.
Links: 
App til Android: GooglePlay
App til iPhone og iPad: AppStore