Klapjagt fører til 182 anholdelser

Midt- og Vestsjælland har gang i en klapjagt på borgere, der har udestående med andre offentlige myndigheder.

Siden årsskiftet har Midt- og Vestsjællands Politi gennemført en omfattende aktion for at finde de personer, der af den ene eller anden grund er efterlyst af andre myndigheder.

Det skriver politikredsen i en pressemeddelelse.

Det er alt fra folk, der ikke er mødt op til Forsvarets Dag, har et udestående med Fogedretten  eller ikke er mødt til afsoning hos Kriminalforsorgen.

- Vi har siden årsskiftet valgt at gå meget offensivt til værks i forhold til at finde og anholde personer, som er eftersøgt af politiet af forskellige årsager. 

- Det betyder, at vi opsøger dem på bopælen eller forsøger at udfinde dem hos andre familiemedlemmer eller på deres arbejdsplads. Det er naturligvis en ubehagelig oplevelse for mange, så derfor skal opfordringen herfra være, at man melder sig selv, siger vicepolitiinspektør Søren Danielsen.

Siden 3. januar er i alt 182 personer blevet anholdt, men politiet har haft fat i endnu flere. Midt- og Vestsjællands Politi har telefonisk været i kontakt med cirka 500 personer, og af dem har omkring 300 valgt selv at tage kontakt til den myndighed, de har uafsluttede forretninger med, oplyser politikredsen.

Vicepolitiinspektør Søren Danielsen opfordrer borgere, der måtte have et udestående med andre myndigheder, om at få bragt det i orden, hvis man ikke vil have sin vinterferie ødelagt af et besøg af politiet.

Spørg Os - Afstemning

_