Midaldrende mand gav politiet fingeren: Så kom bødeblokken frem

En 55-årig mand fra Lejre fortryder nok, at han ikke kunne lade være med at tilkendegive sin holdning til politiet, da han passerede en patrulje i trafikken.


Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 55-årig mand fra Lejre formåede tirsdag formiddag at pådrage sig politiets opmærksomhed på en noget akavet måde.

Af Midt- og Vestsjællands Politis døgnrapport fremgår det, at en patrulje kørende på Hestetorvet i Roskilde passerede manden, som også var i bil, da manden valgte at give politiet "fuckfingeren".

Det blev set - både af politiet og af flere forbipasserende - og manden blev derfor standset og sigtet for at have fornærmet politiet.

- Hvis borgerne gerne vil i kontakt med os, så er vi altid klar til at gå i dialog. Men selvom vi generelt går i store sko, så er der en grænse for, hvad vi vil stå model til, siger Thomas Kristensen, kommunikationschef ved Midt- og Vestsjællands Politi, til TV 2 Lorry.

Miseren sluttede dog ikke her. Da først bilen var standset, besluttede betjentene at udføre en rutinekontrol af køretøjet, og her kunne politiet konstatere, at de to bagdæk var mere nedslidt, end loven tillader.

Derfor blev den 55-årige mand også sigtet for at overtræde udstyrsbekendtgørelsen, og mandens bil vil blive indkaldt til syn.

Du har læst en artikel fra TV 2 KosmopolSpørg Os - Afstemning

_


Vis mere
Tunnel_under_havnen_Kred._HOFOR

Sjælden adgang: Hemmelig tunnel i København åbnes snart for offentligheden

Politibil udrykning

Syv personer anholdt for at planlægge bombeangreb

Vis mere