Politiet vil holde skarpt øje med forældres kørsel ved skolestart

Københavns Vestegns Politi vil i de kommende uger være på vejene hver morgen, så de yngste trafikanter kan komme sikkert frem til skolerne.

Når det ringer ind til et nyt skoleår mandag d. 8. august, vil der være mange små nye trafikanter på vejene. 

For at gøre det så trygt som muligt, vil Københavns Vestegns Politi være klar med både lokalpoliti, færdselsbetjente og fotovogne. 

Det sker på og omkring skolevejene i alle 11 kommuner i politikredsen, der dækker Albertslund, Ballerup, Brøndby, Glostrup, Gladsaxe, Herlev, Hvidovre, Høje-Taastrup, Ishøj, Rødovre og Vallensbæk. 

Opfordrer til at sætte et godt eksempel

Mange små børn skal i den kommende tid lære at begå sig i trafikken, når de skal til og fra skole, og derfor opfordrer Københavns Vestegns Politi alle andre trafikanter - og herunder især bilister - til at sætte et godt eksempel og tage ekstra hensyn.

Derfor vil politiet holde et ekstra vågent øje med travle forældre, der skal sætte deres børn af, for at sikre sig, at de følger reglerne.

- Vi vil have fokus på trafiksikkerheden på skolevejene og blandt andet holde øje med, om børn har sikkerhedssele på, når de bliver kørt i skole, om mor og far har lagt mobilen fra sig under kørslen, og om hastighederne overholdes, lyder det fra vicepolitiinspektør Thomas Mejborn.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Københavns Vestegns Politis indsats i forbindelse med skolestart løber fra mandag 8. august og to uger frem.

Spørg Os - Afstemning

_