Politi mangler gennembrud i sag om drab på gravid kvinde

Politiet leder stadig efter den mand, der løb fra Elverparken kort tid efter drabet på den 32-årige.

Københavns Vestegns Politi fortsætter søndag en bred efterforskning af drabet på en 32-årig kvinde, som fandt sted fredag aften i Herlev.

quote Det vigtigste spor i øjeblikket er det vidne, der har set en mand løbe ud fra parken, lige efter at hun havde hørt to høje skrig. Han er jo lidt mistænkt. Og ham mangler vi stadigvæk at tale med

Hans Christian Tonnesen, Københavns Vestegns Politi

- Vi arbejder ihærdigt videre, men der er ikke sket noget nyt siden i går. Vi mangler stadigvæk det afgørende gennembrud i sagen, lyder det fra Hans Christian Tonnesen, som leder efterforskningen.

Kvinden, som var synligt gravid, blev fundet livløs i Elverparken i Herlev fredag klokken cirka 19.15. Kort tid efter blev hun erklæret død på stedet. 

Kvinden var blevet stukket flere gange med kniv.

Her kan du se, hvordan Herlevs borgere sørger over drabet: 

 

Politiet har efterlyst vidner, der befandt sig i parken omkring drabstidspunktet, og ifølge Hans Christian Tonnesen har mange henvendt sig. Ét vidne har givet politiet sagens hidtil vigtigste spor. 

- Det vigtigste spor i øjeblikket er det vidne, der har set en mand løbe ud fra parken, lige efter at hun havde hørt to høje skrig. Han er jo lidt mistænkt. Og ham mangler vi stadigvæk at tale med, lyder det.

Efterlysning

Politiet efterlyser en 28-30-årig mand, 180 centimeter høj, spinkel, tynd af bygning med et markeret ansigt, iført mørke sko, mørke bukser og mørk jakke med en hætte, som er trukket op over en kasket

Et vidne har set manden komme ud fra Elverparken, kort tid efter hun hørte to høje skrig.

Da manden kommer ud af parken og møder det kvindelige vidne, hæver han hænderne som en afværgende gestus og løber så tilbage ind i parken igen.

Kvinden skal obduceres mandag.

Den 32-årige kvinde blev fundet cirka klokken 19.15 af en tilfældigt forbipasserende i parken fredag aften.

Kort efter blev hun og barnet erklæret død af en akutlæge

Den foreløbige efterforskning peger på, at hun befandt sig i Elverparken i Herlev for at lufte hund - en golden retriever.

Hun var klædt i olivengrønt regntøj og blå gummistøvler.

 
 

 

 

 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik