Lottomillionærer giver penge til lokalsamfundet

I januar måned stod ægteparret Leif og Aase sommer frem, efter de havde vundet 114 millioner kroner i Eurojackpot. Nu giver de penge til lokalmiljøet.

Leif og Aase Sommer fra Ølsted blev fra den ene dag til den anden mangemillionærer, da de i januar vandt 114 millioner kroner i Eurojackpot.

Siden da har de investeret i deres ejendom ved Ølsted, tilgodeset nærmeste familie med en sum penge og sat penge i blandt andet aktier.

Nu står de frem igen, for de har valgt at give 100.000 kroner til scenebyggeriet i Ølsted Grusgrav. Det skriver Halsnæs Avis.

- En cadeau til de mange frivillige ildsjæle, som har arbejdet med at gøre den gamle grusgrav til en attraktion med mange forskellige aktiviteter. Det vil vi gerne bidrage til, fortæller Aase og Leif Sommer, som kun har betinget sig at nybyggeriet får navnet Ølsted Sommerscene, til Halsnæs Avis.

Donationen bliver overrakt om nogle uger, når parret holder en fest i deres nye have. Samtidig trækker Aase Sommer sig tilbage fra arbejdet som fodterapeut.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik