Chefen var ikke fan af idéen: Nu følger 58.000 med i drengenes sjove videoer

De kalder sig Remabanden og deres korte videoer, hvor de laver sjov med kunder og butiksarbejde, når nu ud til tusindvis af danskere på det sociale medie TikTok.

Artiklen blev udgivet tilbage i februar, men vi synes stadig, den er værd at læse. 

De fleste chefer forventer, at deres ansatte er pålidelige, arbejdsomme og gode kollegaer.

Men i en Rema 1000 i Hillerød har de tre butiksansatte Christian Helweg, Elias Schjørring og Guillaume Rindsig løftet deres arbejdsopgaver til et helt nyt niveau.

De har nemlig foruden at løse deres almindelige arbejdsopgaver lavet en profil på det sociale medie TikTok, hvor de laver sjove videoer om deres arbejde i købmandsbutikken.

Og selvom deres chef i første omgang ikke rigtigt kunne se idéen i en TikTok-profil til butikken, så har profilens store succes nu fået ham overbevist, forklarer Guillaume Rindsig.

For projektet, der startede som en sjov idé efter en firmafest på Jensens Bøfhus, blev på få måneder en bragende succes. Og mere end 58.000 danskere følger nu med på TikTok.

Du kan se drengenes sjove videoer her:

Faktisk mener drengene selv, at de har startet en trend på det sociale medie.

For siden de startede deres profil, har de oplevet, at der er kommet mange flere til.

Der er dog endnu ingen med den samme store succes som dem selv.

(Artiklen fortsætter efter billedet..)

Remabanden sociale medier TikTok butiksmedarbejder butiksarbejde fritidsjob ungarbejder Rema 1000 Hillerød købmand
Søger man på Butikskæden Rema 1000 på TikTok, dukker der et utal af profiler op. Over dem alle er dog profilen Rema 1000 Hillerød Milnersvej med deres 52.000 følgere.

Og hvis man spørger drengene, hvorfor netop deres profil har opnået så stor succes. 

Så lyder buddet, at det er fordi, de lægger så meget personlighed i deres videoer, og så tager de ikke sig selv så højtideligt.

Det meste er bare filmet for sjov, siger Elias Schjørring til TV 2 Kosmopol. 

Men selvom det meste bare er spas og løjer, så går drengene meget op i profilen og har også helt styr på , hvilke videoer der klarer sig bedst.

(Artiklen fortsætter efter videoen..)

Drengenes mest populære video med 103.000 likes, er en video, hvor drengene joker med kassemedarbejderen, der driller gamle mennesker ved at spørge efter ID, når de køber alkohol.

De fleste kunder er søde og venlige

Selvom drengene i mange af deres videoer får arbejdet i en dagligvare butik til at ligne en fest, så er det desværre ikke altid virkeligheden for mange butiksansatte.

En undersøgelse lavet af HK Handel sidste år viser nemlig at otte ud ti butiksansatte havde oplevet at blive talt grimt til inden for det seneste år.

Og senest kunne vores kollegaer på TV 2 Øst i januar berette om en chef i SuperBrugsen, der måtte komme med et opråb, efter en af hans ungarbejdere var blevet overfuset af en kunde.

Og Remabanden har da også lavet videoer med kunder, som overfuser kassemedarbejdere. Som det for eksempel ses i videoen her:

Remabanden har også lavet videoer med kunder, som overfuser kassemedarbejdere.


Christian Helweg, forklarer at de heldigvis oftest selv oplever at kunderne er super flinke, og at de kundesketches de laver om sure og irriterende kunder, kun er noget de har oplevet meget få gange.

Nogle gange kan man godt møde en kunde, der har en dårlig dag, men for det meste er kunderne søde og rare,  supplerer Guillaume Rindsig. 

Drengene ser derfor ikke deres videoer som en stikpille til sure eller irriterende kunder.

Håbet er egentligt bare, at folk kan få et sjovt lille indblik i hverdagen som butiksansat. 

Du kan møde de tre kollegaer Christian, Elias og Guillaume i videoen øverst i artiklen. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik