FCK til AGF-fans: Kom og bak op om jeres spillere

Onsdag udsendte AGF en pressemeddelelse, hvori de opfordrer til boykot af kampe mod FCK. Nu svarer pressechefen igen: I kan høres, hvis I prøver!


Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

AGFs officielle fanklub udsendte igår en pressemeddelelse, hvori de tilkendegiver stor utilfredshed med de forhold, som udebaneholdet får, når de besøger FC Københavns hjemmebane Telia Parken.

Indtil foråret 2016 har udebaneafsnittet på FC Københavns hjemmebane været placeret i øverste hjørne på langsiden - langt væk fra afsnittet D1 på tribunen bag det ene mål, hvor udebane-fans ellers har haft pladser.

Ifølge fanklubben er udebaneafsnittet på stadion meget ringe - og så ringe, at de opfordrer AGFs fans til helt at blive væk fra kampen i parken den 29. maj, hvor holdene tørner sammen i Alka Superligaen.

Hos FC København har de kun hovedrysten til overs for udmeldingen.

- Det er noget, vi har gjort fra nytår, så det er en gammel historie, siger pressechef for FCK, Jes Mortensen, til TV 2 Lorry.

Han påpeger videre, at baggrunden for at flytte udebaneafsnittet har været, at imødekomme de mange forspørgelser fra klubbens fans.

- Der har været en stor efterspørgsel fra familiesegmentet, der gerne vil have deres børn med ind og se fodbold. Og det har vi valgt at efterkomme, siger Jes Mortensen og fortsætter:

- Vi oplever, at der er en meget stor efterspørgel på familietribuner. Og vores familietribune bliver altid fyldt, og så er det den af tribunerne, der hurtigst bliver udsolgt.

FCKs pressechef pointerer yderligere, at det tidligere udebaneafsnit sjældent blev fyldt op, hvorfor man i den tidligere model havde mange spildpladser. De spildpladser bliver nu i stedet fyldt op af fodboldglade børnefamilier.

Jes Mortensen fortæller, at man fra FCKs side er lydhøre overfor klager fra udebane-fans. Og man har allerede justeret på forholdene for at imødekomme en del af kritikken, lyder det.

- Hvis du kigger på priserne for en langside, er de højere end de pladser, som er bag mål. Og til at starte med havde vi ikke korrigeret for det forhold, at man som gæst i Parken, som tilhænger af et andet hold, blev tvunget til at betale en højere pris for langsidepladsen.

Derfor justerede FCK priserne på for billetter til udebaneafsnittet for cirka to måneder siden.

- Vi har lyttet til sammenslutningen af danske fanklubber og hørt, hvad der er kommet af kritik. Derfor nedsatte vi for eksempel prisen på udebaneafsnittet, siger Jes Mortensen.

Selvom AGF opfordrer til boykot af kampen mod FCK, opfordrer pressechefen dem til at møde op og støtte deres hold. Også selvom de ikke mener, at de kan høres på stadion - for det kan de godt, mener han.

- Det er jeg sikker på, at de godt kan, hvis de gav det et forsøg, siger Jes Mortensen og fortsætter:

- Jeg synes, de skal komme og bakke om deres spillere.

Du har læst en artikel fra TV 2 KosmopolSpørg Os - Afstemning

_


Vis mere
Prins fødselsdag fejring gallataffel royal fest kommuner unge 18 år

Kommune bøjer reglerne: Sender to kvinder afsted til prins Christians fest

kort over slutskat i hvoedstadsområdet

Se kortet: Det betaler man i skat i din kommune

Vis mere