Hovsa! Inderhavnsbroen bliver glat når det regner

Efter åbningen af den længe ventede Inderhavnsbro er et nyt problem dukket op: Broen bliver glat, når den bliver våd.


Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den berygtede Inderhavnsbro åbnede torsdag i sidste uge, og bedst som man troede, at sagaen om den forsinkede bro var slut, har et nyt problem meldt sig.

Den blå belægning på cykelstien bliver glat, når det regner. Det har flere cyklister måtte sande efter en tur over broen i vådt føre. Det skriver Ingeniøren.dk.

Kommunen overtog broen for halvanden uge siden, og det bliver muligvis nødvendigt at genopfriske belægningen på broen inden den officielle åbning den 19. august.

 - Vi er ikke færdige med at planlægge, hvad der skal ske, og vi kan derfor ikke sige, hvordan det skal løses. Vi var ude og kigge på det med entreprenøren i weekenden og nu venter vi på tilbagemeldinger, lyder det fra civilingeniør Erik Heibel Sørensen, der er kommunens bygherrerådgiver på projektet.

Ifølge Københavns Kommune opstår problemet, fordi coatingen på den nye belægning udskiller paraffin, som gør belægningen glat i vådt føre, idet regnen perler på belægningen.

Kommunen har ikke planer om at lukke cykelstien over broen, selvom den bliver glat, men det kan være det bliver nødvendigt at sætte skilte op for at gøre opmærksom på problemet.

Du har læst en artikel fra TV 2 KosmopolSpørg Os - Afstemning

_


Vis mere
kort overblikket ejendomsvurderinger parcelhus

Samlet på ét kort: Nu kan du få overblik over alle ejendomsvurderinger

Birgitte Lundgren kommunaldirektør Rudersdal Kommune

Kommunaldirektør om voldtægtssag på skole: "Vi har fået mistanke om, at der er sket overgreb mod flere børn"

Vis mere