Ny serie om 100 års homohistorie i København - forpremiere i aften

I TV 2 Lorrys serie ”Regnbuen over København” dykker Jobbe Pilgaard ned i 100 års homohistorie. I aften kan du komme med til forpremiere på de to første afsnit.


Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

København har i mere end 100 år været samlingssted for homoseksuelle. Her kunne man skjule sig og finde ligesindede. København har lagt jord til skandaler, stor skam og en sej kamp for ligeværd og rettigheder. I den nye serie åbner Jobbe Pilgaard, der selv er homoseksuel, op for historien.

For at undersøge hvordan det var at være homoseksuel tilbage i tiden – og ikke mindst, hvad der har gjort, at Danmark blev et frisindet land, så bøsser og lesbiske i dag ikke længere skal skjule seksualiteten.

I aften klokken 18.30 – 20.00 kan du komme til gratis forpremiere på de to første afsnit, som dog kun har fokus på bøsser. Det foregår kl. 18.30 - 20.00 på baren My Fair Ladies, Mikkel Bryggersgade 11, st. th. Jobbe Pilgaard vil være til stede og vil efterfølgende svare på spørgsmål fra salen.

Serien ”Regnbuen over København” sendes over fem søndage på TV 2 Lorry klokken 19.30. Du kan også løbende følge serien på tv2lorry.dk/tv og hele historien samles også i en webdok, der for premiere på søndag d. 8. juli på tv2lorry.dk.

Du kan også se forpremiere på de to første afsnit her

 Vis mere
20191016-160021-7-1920x1281we

Dødsdom til Irma-pigen:
Alle butikker lukker

Alexander Nepper

Familie holder sønnen hjemme, når der tikker sygemeldinger ind på Aula

Vis mere