Politikere forarges: Affaldscenter arrangerer dyr studietur

Skandalerne rasler ned over Amager Ressourcecenter. Ledelsen har sendt to medarbejdere på studietur til 100.000 kroner trods økonomisk uro.

På Københavns Rådhus kalder man det både "frås", "dårligt signal" og "skidt timing".

Ledelsen på Amager Ressourcecenter har midt i økonomisk uro valgt at sende to medarbejdere på studietur til USA for 100.000 kroner,

Her skal en sekrateriatsleder og en kommunikationschef følge den amerikanske valgkamp, skriver Jyllandsposten. 

Den beslutning er så opsigtsvækkende, at Mette Annelie Rasmussen (Rad. V.) næsten ikke kan tro sine egne øjne.

- jeg troede det var løgn. Jeg vil kalde det meget besynderligt og meget mærkeligt og på grænsen til at være frås for københavnernes penge i en tid, hvor vi kæmper for at få det hele til at hænge sammen, siger hun til TV2 Lorry. 

- Måske vi skulle kigge nærmere på, hvad det er for en konstruktion, vi har derude. Det er utroværdigt, og det undergraver tilliden mellem Amagerværket, københavnerne og politikerne. 

Og hun bakkes op af Venstres gruppeformand Flemming Steen Munch.

- Vi har så tit valg herhjemme, så hvis det er nødvendigt at lære noget i forbindelse med et valg, så kunne det godt foregå herhjemme. Jeg synes, det ligner en belønning i stedet for en studietur, siger han.

Socialdemokraten Lars Weiss, der siden 2014 har været betyrelsesformand for Amager Ressourcenter, kræver en fuld redegørelse på næste bestyrelsesmøde. 

Ledelsen fra affaldscenteret skriver i en mail til TV2 Lorry, at direktøren har godkendt turen, og at den anses for at være relevant for medarbejderne. 

 

 

 

 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik