Borgmester testet positiv for corona: Hastede ud fra debatmøde

Sisse Marie Welling måtte tirsdag forlade debatarrangement, da hun blev testet positiv for coronavirus.

Mens valgkampen er gået i gang og kører for fuld skrue, så er Københavns sundheds- og omsorgsborgmester, Sisse Marie Welling, nødt til at skrue ned for sine valgkampsaktiviteter.

Tirsdag aften modtog hun nemlig et positivt svar på en coronatest.

Det bekræfter hun onsdag eftermiddag overfor TV 2 Lorry.

Svaret fik hun, mens hun deltog i et debatarrangement, som hun straks forlod for at gå i isolation tirsdag aften.

Sisse Marie Welling, der er politisk leder for SF i København, oplyser, at hun er fuldt vaccineret og blev testet positiv ved en rutine-test.

Forud for testsvaret havde hun ingen symptomer. 

- Jeg er rigtig glad for, at det blev fanget, inden jeg begyndte at få symptomer – og dermed forhåbentlig, inden jeg har smittet nogen,  lyder det i skriftlig kommentar til TV 2 Lorry.

Valgkampen fortsætter

Sisse Marie Welling skriver, at hendes valgkamp ikke stopper, selvom hun er i isolation og derfor ikke kan deltage fysisk. Hendes medkandidater og frivillige vil nemlig arbejde videre.

- Det er selvfølgelig ærgerligt, at der går et stykke tid, inden jeg fysisk kan komme ud og møde københavnerne igen, men det vigtigste er, at vi passer på hinanden.

- Imens arbejder jeg på at få sat et online vælgermøde op og lave noget åben spørgetid med jer, inden jeg igen - lige om lidt - er tilbage på gader og stræder, uddyber hun i et opslag på Facebook.

Hvornår SF'erens isolation slutter, ved hun endnu ikke.

- Jeg ved selvfølgelig endnu ikke, hvornår det bliver for mig, men forhåbentlig, er det lige om lidt. Aldrig har jeg glædet mig mere til at stå op kl. 05 og tage på morgenkampagne, skriver hun. 

TV 2 Lorry har onsdag eftermiddag været i kontakt med Sisse Marie Wellings presseansvarlige. Hun har dog ikke haft mulighed for at stille op til telefoninterview.

_

_


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik