De næste fire dage giver megastjerne koncerter: Her rammer det trafikken

Allerede fire dage før den første koncert løber af stablen, vil trafikanter i området mærke, at britiske superstjerne kommer til byen


Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der bliver formentlig rig mulighed for at skråle med på 'Bad Habits', 'Thinking Out Loud' og 'Shape of You' i Tårnby i næste uge. 

Her lægger den britiske verdensstjerne bag numrene, Ed Sheeran, nemlig vejen forbi hovedstaden, når han giver intet mindre end fire koncerter i Øresundsparken i Tårnby.

Ved de fire koncerter, som alle er udsolgt, kommer Ed Sheeran nemlig til at spille for i omegnen af 152.000 tilskuere. Og det kommer til at kunne mærkes i området.

Det oplyser Tårnby Kommune.

Flere veje lukkes

Amager Strandvej vil på strækningen fra Hedegaardsvej til Saltværksvej være lukket i tidsrummet mellem klokken 14.00 og 24.00 den 3., 4., 5. og 6. august.

Allerede fire dage før den første koncert løber af stablen, har trafikanter i området kunnet mærke, at den britiske superstjerne kommer til byen.

Bøjlevej har således været lukket for biltrafik allerede siden lørdag den 30. juli og vil være det frem til søndag den 7. august.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Herunder er der et kort over koncertpladsen og indgange med videre
Herunder er der et kort over koncertpladsen og indgange med videre
Foto: Tårnby Kommune

- Der vil være standsning og parkering forbudt på den lukkede strækning i dette tidsrum. Beboerkørsel til Søvænget vil være tilladt på de tidspunkter, hvor Amager Strandvej er lukket, lyder det fra kommunen.

Over 150.000 tilskuere

Tårnby Kommune opfordrer koncertgængerne til at cykle, gå eller tage metroen. Samtidig oplyser man, at DSB og Movia vil indsætte yderligere kapacitet ligesom der vil også være øget kapacitet i metroen. 

I første omgang skulle den britiske musiker blot spille en enkelt koncert på dansk jord, men da den blev udsolgt i rekordfart, stod arrangørerne klar med hele tre ekstra koncerter i Danmark.

Til koncerterne vil der blive plads til 40.000 mennesker, når stedet omdannes til et 360 graders koncertsted med tribune hele vejen rundt om scenen.

Ed Sheeran kommer således til at stå på en scene i midten med fem tribuner og et stående publikum omkring sig. 

Det vakte stor glæde i og omkring Tårnby, da Ed Sheerans koncerter blev præsenteret. Se eller gense indslaget nedenfor. 

40.000 koncertgængere skal næste sommer lokkes til Tårnby


Vis mere
20220707-130804-4-1920x1280we

Hun var forarget og krævede undskyldning: Nu vil S-profil bevare Ungdomshusets støtte

20220321-163848-6-1920x1279we

Camilla kan alligevel få sin kræftmedicin:
"Nogen nåede at dø i mellemtiden"

Vis mere