Skud endte i frisørsalon: Offeret er kendt fra bandemiljøet

København blev tirsdag ramt af den fjerde skudepisode på en uge.


Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Skudhullet i DK Frisørsalons butiksvindue på Nørrebrogade 216 lige ved Den Røde Plads er det seneste vidnesbyrd om, at hovedstaden er plaget af mange skyderier denne sommer. Aftenens skyderi er det 17. i København siden den 12. juni.

Der blev affyret fem skud – og en mand, som politiet kender fra det københavnske bandemiljø blev ramt i ballen. Han er indlagt på Bispebjerg Hospital meldes uden for livsfare.

Vagtchef Henrik Moll, Københavns Politi, ønsker over for Ritzau ikke at komme nærmere ind på hvilken bande, manden er tilknyttet – og altså heller ikke om der er tale om Loyal to Familia.  

Politiet leder efter spor

Politiet har hele aftenen været massivt til stede på Nørrebrogade og leder efter spor, der kan bruges i den videre efterforskning.

- Vi leder selvfølgelig efter spor, som kan hjælpe os i efterforskningen. Indledningsvist har vi spærret gerningsstedet af og har nogle særlige hunde og politiets teknikere på stedet. Vi har på baggrund af vidneafhøringer fundet en udbrændt knallert omkring Fuglebakken Station, og den undersøger vi selvfølgelig også, siger indsatsleder ved Københavns Politi, Jess Voldager, tirsdag aften til TV 2 Lorry. 

Tredje episode på en uge

Aftenens skyderi er den fjerde skudepisode på Nørrebro på en uge.

Fredag aften affyrede to mænd på knallert flere skud i Mjølnerparken. Tre biler, men ingen personer blev ramt af skud. Ligesom tirsdag aften blev knallerten efterfølgende fundet udbrændt et stykke derfra.

Tirsdag aften i sidste uge blev en mand ramt af skud i Rovsinggade på Østerbro, og kort efter anholdt politiet to mænd i Mjølnerparken. De blev dagen efter varetægtsfængslet for drabsforsøg i forbindelse med skyderiet.

Natten til fredag slog politiet til mod bandemiljøet i Mjølnerparken. I en større aktion lagde politiet en ring om bebyggelsen og gennemsøgte området. I en hæk fandt politifolk en pistol og en kniv. Flere personer blev anholdt i forbindelse med den aktion.

Du har læst en artikel fra TV 2 KosmopolSpørg Os - Afstemning

_Nyheder

billede 123

Til galla på slottet: Her er de 18-årige, der skal fejre prins Christian

ba3b83ec-77a8-4b8d-b909-647638b48c93

Fotogen skypumpe spottet over Øresund

20230924-155339-L-1920x1278we

F.C. København vinder over Brøndby IF

Vis mere
20230924-150951-L-1920x1278we

Politi med klar besked til fodboldfans efter derby

Remabanden sociale medier TikTok butiksmedarbejder butiksarbejde fritidsjob ungarbejder Rema 1000 Hillerød købmand

Chefen var ikke fan af idéen: Nu følger 58.000 med i drengenes sjove videoer

Vis mere