To mænd affyrer skud på Nørrebro og stikker af på knallert

TV 2 Lorrys reporter har hørt fem skud og set en såret mand gå mod Mjølnerparken. Politiet formoder, at skyderiet er banderelateret.


Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der er tirsdag aften klokken 19.13 blevet skudt tæt på Den Røde Plads på Nørrebro. Det bekræfter Københavns Politi overfor TV 2 Lorry.

Poltiiet er massivt til stede i området.

- Der er blevet affyret skud på Nørrebrogade 219. Mere kan jeg ikke sige lige nu, siger vagtchefen Henrik Moll.

VED DU NOGET?

Send os en mail på mabr@tv2lorry.dk, hvis du er i området og har set noget - og kontakt Københavns Politi på telefon 114.

TV 2 Lorrys reporter på stedet fortæller, at der er blevet skudt fem gange omkring klokken 19.15, og at en person er kommet humpende ned ad Heimdalsgade med hænderne fuld af blod og har søgt tilflugt mod Mjølnerparken.

Den sårede mand fik hjælp af to venner, og TV 2 Lorrys reporter fortæller, at de alle tre skyndte sig hurtigt ned mod Mjølnerparken, mens de alle tre gik med deres telefoner i hænderne.

Foto: Emil Enemark Sørensen
Foto: Emil Enemark Sørensen
Foto: TV 2 Kosmopol

Nørrebrogade er spærret af

Ifølge et øjenvidne, som Ekstra Bladet har talt med, er to mørkklædte fyre stoppet op på en knallert for at skyde, hvorefter de kørte videre igen. 

Københavns Politi oplyser til TV 2 Lorry, at to personer er stukket af på knallert efter at have affyret tre-fire skud.

- En person er ramt i ballen. Han er på hospitalet, siger Henrik Moll til TV 2 Lorry.

Politiet arbejder ud fra en teori om, at episoden er banderelateret, men understreger, at det er endnu er for tidligt at konkludere. 

- Det er dog nærliggende at antage det, området taget i betragtning, siger Henrik Moll.

Politiet kom hurtigt til stedet og satte efter dem ned mod Mjølnerparken, mens der er afspærret for al færdsel på Nørrebrogade.

Afspærringen af Nørrebrogade betyder også, at buslinjerne 5C og 350S er omlagt i begge retninger, oplyser DOT på sin hjemmeside. Busserne kører i begge retninger ad Nordre Fasanvej og Hillerødgade i stedet for Nørrebrogade. De standser derfor ikke ved stoppestederne Nørrebrohallen og Nørrebro Station. Man må påregne længere rejsetid som følge af omlægningen, oplyser DOT.

Knallert fundet afbrændt ved S-togsstation

Efter skyderiet har politiet fundet en udbrændt knallert i nærheden af Fuglebakken Station på Frederiksberg - tæt på kommunegrænsen til København og ikke langt fra Nørrebrogade, hvor der blev skudt.

Aftenens skyderi er den tredje skudepisode på Nørrebro på en uge.

Fredag aften affyrede to mænd på knallert flere skud i Mjølnerparken. Tre biler, men ingen personer blev ramt af skud. Ligesom tirsdag aften blev knallerten efterfølgende fundet udbrændt et stykke derfra.

Tirsdag aften i sidste uge blev en mand ramt af skud i Rovsinggade på Østerbro, og kort efter anholdt politiet to mænd i Mjølnerparken. De blev dagen efter varetægtsfængslet for drabsforsøg i forbindelse med skyderiet.

Natten til fredag slog politiet til mod bandemiljøet i Mjølnerparken. I en større aktion lagde politiet en ring om bebyggelsen og gennemsøgte området. I en hæk fandt politifolk en pistol og en kniv. Flere personer blev anholdt i forbindelse med den aktion.

Du har læst en artikel fra TV 2 KosmopolSpørg Os - Afstemning

_


Vis mere
Remabanden sociale medier TikTok butiksmedarbejder butiksarbejde fritidsjob ungarbejder Rema 1000 Hillerød købmand

Chefen var ikke fan af idéen: Nu følger 58.000 med i drengenes sjove videoer

elcykler

Kommune bruges i svindelnummer: Nu advarer politiet

Vis mere