Borgmester i chok efter flaskekast mod hus: Politiet vil hæve sikkerhed omkring mig

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser til TV 2 Lorry, at man ”undersøger en hændelse” på Pernille Beckmanns (V) privatadresse.


Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Sikkerheden omkring Greves borgmester Pernille Beckmann (V) og hendes familie bliver med borgmesterens egne ord nu øget. 

Det sker efter, at Pernille Beckmann mandag aften på sin privatadresse blandt andet fandt en flaske, der indeholdt papir og var smurt ind i en form for brandbar væske, som ifølge borgmesteren var forsøgt antændt. 

Det oplyser Pernille Beckman til TV 2 Lorry ligesom hun skriver det i et opslag på Facebook.

"Det viser sig, at den nok er kastet mod et af vores vinduer, og det var ikke et kanonslag som først antaget", skriver borgmesteren, og henviser til, at hun tidligere mandag havde fundet to vandballoner på sin grund. 

Hun skriver videre, at politiet som konsekvens af episoden har været tilstede på hendes adresse både mandag og tirsdag.

"Jeg har derfor brugt en del af dagen på at drøfte med politiet, hvordan sikkerheden omkring mig og min familie kan øges, og det vil den blive," skriver Pernille Beckmann videre. 

Til TV 2 Lorry oplyser borgmesteren tirsdag aften, at hun ikke kan uddybe, hvad den øgede sikkerhed dækker over. 

Politiet "undersøger en hændelse"

Borgmesteren fortæller, at hun selv og hendes familie har det godt, men er "lidt chokerede" efter hændelsen, der fandt sted mandag. 

- Vi har det godt og lever vores normale hverdagsliv. Vi har heldigvis nogle dygtige betjente, siger hun til TV 2 Lorry.

Hun fortæller, at det ikke er første gang, at hun selv og hendes familie udsættes for "hændelser, der minder om chikane". 

- Når man har sådan et job, som jeg har, så oplever man stort og småt. Drengestreger er normalt ikke sønderligt alvorlige. Det er det heller ikke sikkert, at det her er, men nu bliver det undersøgt, siger hun til TV 2 Lorry.

TV 2 Lorry har været i kontakt med Midt- og Vestsjællands Politi og her bekræfter vagtchef Boye Rasmussen tirsdag aften, at politiet ”undersøger en hændelse” på Pernille Beckmanns adresse.

Politiet vil ikke oplyse yderligere. 

Du har læst en artikel fra TV 2 Kosmopol


Spørg Os - Afstemning

_


Vis mere
Metrolinje KBH

Se kortet:
Her vil flertal lægge ny metrolinje i København

20180807-153213-6-5406x3604ma

Nyt gennembrud: Forskere finder årsag til hyppig hjernesygdom

Vis mere