Blitzet fartsynder smadrede fartmåler: Nu er han anholdt

Da politiet fandt frem til manden, fandt de crosseren fra billedet og et andet opsigtvækkende fund, som han også er sigtet for.


Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Nordsjællands Politi har gennem længere tid forsøgt at få fat i en mand, som er mistænkt for at begå hærværk mod noget af det udstyr, som politiet bruger til fartmålinger.

For et par uger siden gik politiet ud og efterlyste manden med et billede, hvor man kunne se ham komme kørende på en crossmaskine og med styrthjelm på hovedet.

Efterlysningsfotoet af manden blev taget den 4. december, hvor han kom kørende ad Vesterbrogade i Gilleleje og blev blitzet af en fartmåler.
Efterlysningsfotoet af manden blev taget den 4. december, hvor han kom kørende ad Vesterbrogade i Gilleleje og blev blitzet af en fartmåler.
Foto: Nordsjællands Politi

Den efterlysning har nu vist sig at give pote, og manden er nu blevet fundet og anholdt, oplyser Nordsjællands Politi.

- I morges kunne vi anholde den formodede gerningsmand i et sommerhus i lokalområdet, efter der var indløbet flere tip om, hvem han kunne være, skriver politiet tirsdag på Facebook.

Her oplyser de samtidig, at der er kommet ekstra sigtelser oven i hatten, efter at de fandt frem til manden på hans adresse.

Det viste sig nemlig, at manden lå inde med en større mængde euforiserende stoffer.

- Da vi ankom til sommerhuset, kunne vi blandt andet konstatere, at crosseren fra billedet befandt sig på adressen, men manden ender nu formentlig med at blive sigtet for mere end hærværket mod vores udstyr, skriver Nordsjællands Politi og fortsætter: 

- Oven i styrthjelmen kommer nemlig nu også sigtelser for to kørsler uden førerret, manglende forsikring samt overskridelse af den tilladte fartgrænse. Og nå ja, så fandt vi da også lige en større mængde euforiserende stoffer, som prompte blev beslaglagt, ligesom vi også beslaglagde en større mængde kontanter og crossmaskinen. 

Ond i sulet

Efterlysningsfotoet af manden blev taget den 4. december, hvor han kom kørende ad Vesterbrogade i Gilleleje og blev blitzet af en fartmåler, fordi han kørte 83 km/t og ikke overholdt hastighedsgrænsen på 50 km/t.

Ifølge Nordsjællands Politi vendte manden tilbage og ødelagde politiets fartmålingsudstyr.

- Vi ved ikke, om manden generelt havde noget imod fartmålinger, eller om han blev ond i sulet, fordi vi fotograferede ham, imens han kørte 83 km/t i en 50 km/t-zone, men vores kamerastativ fik i hvert fald et spark, således kameraet faldt ned og gik i stykker, skriver Nordsjællands Politi i opslaget og fortsætter:

- Vi havde dog som bekendt netop fotograferet manden, så vi var ikke på helt bar bund i forhold til at finde den formodede gerningsmand. Crossmaskinen var dog ikke udstyret med en nummerplade, og vi kunne derfor ikke slå manden op i vores systemer, som vi ellers normalt ville gøre.

- Heldigvis har vi jo jer gode mennesker at bede om hjælp, og nok engang viste I os, hvor skarpe øjne I har, skriver Nordsjællands Politi.

 

Du har læst en artikel fra TV 2 KosmopolSpørg Os - Afstemning

_


Vis mere
20220719-131404-L-1920x1279we

Nye SAS-ejere kan føre nye flyruter og selskaber til København

Dan Jensen

Dan er afhængig af hjemmehjælp – men nu skal han selv gøre rent efter asbestfund

Vis mere