Johnny tog en ny uddannelse som 58-årig: "Det er fantastisk, prøv det!"

58-årige Johnny Larsen er lykkelig for, han har skiftet tilværelsen på skibsværftet ud med omsorg på plejehjemmet. - Det er fantastisk, lyder det.


Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det er de færreste 56-årige, der kaster sig ud i at tage en helt ny uddannelse og ændre retning midt i livet.

Helsingoraneren Johnny Larsen er dog en af dem, der har gjort netop det.

For to år siden førte et forløb i virksomhedspraktik på et plejehjem nemlig til, at han ændrede markant kurs, og nu er han ved at uddanne sig til social- og sundhedsassistent:

- Jeg har fundet ud af, at det er lige mig. Der mangler hænder derude, og det er dejligt, at man kan mærke, at man gør en forskel, siger den i dag 58-årige Johnny Larsen til TV 2 Lorry.

Selv troede han ellers, at han skulle blive portør, men virksomhedspraktikforløbet hos Falkenberg Plejehjem i Ålsgårde satte altså andre tanker i gang.

- Der kom jeg så op og var i fire uger, og det endte med, at jeg blev her i fem måneder, indtil jeg kunne starte op på uddannelsen, siger Johnny Larsen.

Flere karriereskift bag sig

Den i dag 58-årige Johnny Larsen har ellers både arbejdet på Helsingør Skibsværft, været selvstændig entreprenør, og oven i det er han uddannet bager.

De forskellige stillinger havde det til fælles, at de alle var fysisk krævende, og han følte derfor, at han havde brug for at prøve noget helt andet.

Johnny er færdiguddannet som social og sundhedsassistent til april næste år.

Indtil da har han et godt råd til andre der overvejer en ny vej i livet:

- Det er fantastisk. Så jeg vil sige til andre, prøv det, spring ud i det, se, hvad det er for noget. Man bliver positivt overrasket.Vis mere
25_seconds

De har ikke engang et kontor: Iværksættere redder indeklimaet med kanariefugl

MPPC_103_V1_2

Politiet vil ændre på farlig opførsel på cykelstierne

Vis mere