Ældres nytårsmad i shitstorm: "Det ligner sgu svinefoder"

En leverandør af mad til ældre er havnet i shitstorm på Facebook efter deres nytårsservering.


Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

"Det ligner sgu svinefoder."

quote Jeg blev så harm over, at man kan servere noget så uappetitligt

Jette Schnack Petersen, borger i Gribskov

Sådan lyder det blandt andet om nytårsserveringen af hamburgerryg, kålpølse, flødestuvet grønkål samt brune og hvide kartofler, som man fik, hvis man bestilte middag fra Det Danske Madhus i Gribskov Kommune. 

Virksomheden er havnet i en sand shitstorm, efter at Jette Schnack Petersen har delt et opslag på Facebook, hvor hun tilkendegiver sin mening om maden. 

Hun havde ikke regnet med, at budskabet skulle gå viralt, men det gør hende bestemt ikke noget, at det gik sådan, forklarer hun. 

quote Når der er så mange følelsesladede opfattelser, ser jeg det som en frustration omkring velfærdssamfundet generelt

Henrik Solkær, Det Danske Madhus

- Min mor er 92 år og dement. Jeg blev så harm over, at man kan servere noget så uappetitligt til mennesker, der i forvejen spiser lidt, siger hun til TV 2 Lorry, og uddyber:

- Nytårsaften skal være festlig, men retten her er jo ligegyldig. Den smagte udmærket, men man kan ikke præsentere det sådan her. Pølsen var så heller ikke til at stikke i, og kartoflerne var tørre og grimme, siger hun. 

Adminstrerende direktør i Det Danske Madhus, Henrik Solkær, forsvarer menuen i Frederiksborg Amts Avis. 

-  Råvarerne er gode, velsmagende og af høj kvalitet - de brunede kartofler ser måske lidt kedelige ud, men smager godt. Når der er så mange følelsesladede opfattelser, ser jeg det som en frustration omkring velfærdssamfundet generelt herunder også seniormad, siger han blandt andet til avisen, og tilføjer:

- Generelt er det sådan, at mad i en bakke er mindre pænt end en anretning på en tallerken. Hvis man lagde det der er i bakken over på en tallerken med en rødbede eller to, ville man have et rigtig godt måltid. Vi tilbyder alle, der vil være kunder at få maden gratis i fire dage - og har talt om, at det også skulle gælde for pårørende.

71 har fået leveret varm mad fra Madhuset i Gribskov - 38 har fået den pågældende ret, tre har selv valgt den, og 35 fik den, fordi de ikke har valgt andet, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Læs hele tråden på Jette Schnack Petersens Facebook-opslag her

 Vis mere
ANDERS

”Bevar Irma”:
Kunder vil danne ring om butikkerne og madanmelder samler underskrifter

Søs, Freja og Alvilda

Søs, Freja og Alvilda skal stå i spidsen for omstridt socialt medie i kommune

Vis mere