Mand med kys-tatovering efterlyses – nu giver politiet en status

Politiet modtager forsat gerne tips, hvis du ser manden.


Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Opdatering
Artiklen er opdateret den 13. juli 2022. Den efterlyste mand er blevet anholdt. Billeder og signalement er derfor fjernet fra artiklen.

En 38-årig mand, der tidligere på ugen blev efterlyst, fordi han er mistænkt i en sag om afpresning og dødtrusler, er fortsat ikke i politiet varetægt.

Det oplyser Midt- og Vestsjælland torsdag til TV 2 Lorry.

Men selvom efterlysningen endnu ikke har ført til politiet frem til den mistænkte, så har efterlysningen alligevel båret frugt.

Siden efterlysningen blev præsenteret tidligere på ugen er politikredsen nemlig blevet blæst bagover af henvendelser.

- Vi har modtaget cirka 40 henvendelser. Efterforskningslederen har aldrig oplevet noget lignende i en sag med en efterlysning, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til TV 2 Lorry.

- Vi har drøntravlt med at undersøge de hændelser, som vi modtager og arbejder videre med sagen, lyder det videre.

Eftersøgningen tager udgangspunkt i en sag fra sidste uge, hvor en 30-årig mand efter et grundlovsforhør blev varetægtsfængslet frem til den 2. juni i en sag om afpresning og trusler mod en 32-årig mand i Roskilde.


En man skal passe på

I samme sag efterlyste Midt- og Vestsjællands Politi netop den 38-årige mand, som er mistænkt for i forening med den nu fængslede og flere andre, at have afpresset og truet den 32-årig mand.

Manden fra Roskilde er i omkring en uge blevet truet med, at han og hans familie ville blive slået ihjel. Det fortalte efterforskningsleder og politikommissær Michael Andreassen til TV 2 Lorry i mandags.

- Han er en, man skal passe på. Hvis man ser ham, skal man bare ringe 114 eller 112. Man skal ikke selv henvende sig til ham, sagde Michael Andreassen til TV 2 Lorry. 

Efterforskningslederen fortalte samtidig, at manden er i toppen af hierarkiet af rockergruppen Satudarah.

Manden har siden grundlovsforhøret været efterlyst, og politiet har været i kontakt med hans forsvarer. Den 38-årige er ikke mødt op af egen fri vilje, hvorfor politiet altså tidligere på ugen gik ud og bad offentligheden om hjælp til at finde ham.


Du har læst en artikel fra TV 2 KosmopolSpørg Os - Afstemning

_


Vis mere
20220719-131404-L-1920x1279we

Nye SAS-ejere kan føre nye flyruter og selskaber til København

Dan Jensen

Dan er afhængig af hjemmehjælp – men nu skal han selv gøre rent efter asbestfund

Vis mere