Nyt borgerligt parti repræsenteret i byrådet i Allerød

Nye Borgerlige får tilgang fra to byrådsmedlemmer fra Allerød, og partiet har dermed sine første mandater i dansk politi

Jesper Melander Hammer og John Merklin Jensen, der er blevet valgt ind i byrådet i Allerød på borgerlisten ”Det nye Allerød”, har meldt sig ind i Nye Borgerlige og bliver dermed det nye borgerlige partis første mandater.

 - Vi er valgt på et program, som vi synes flugter 100 procent med, hvad Nye Borgerlige står for. Derfor har beslutningen ikke været svær, og vores nye partitilhørsforhold får os ikke til at afvige en tomme fra den politik, vi har stået for indtil nu, siger Jesper Melander Hammer.

Det er to tidligere konservative politikere, Pernille Vermund og Peter Seier Christensen, der i efteråret stiftede Nye Borgerlige.

 - Det går stærkt nu. Vi fik 50 nye medlemmer blot i sidst uge. I januar holdt vi stiftende generalforsamling i fire lokalforeninger, og der er planlagt fire mere her i februar. Vores mål er at være repræsenteret i alle kommuner inden årets udgang, så vi kan forberede os på første gang at møde vælgerne ved kommunalvalget i 2017, siger Pernille Vermund.

 - Nye Borgerlige har ”Mindre stat og mere menneske” som slogan. Det er præcis, hvad vi står for på kommunalt niveau, siger Jesper Melander Hammer.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik