Vejomlægninger, støj og uro: Nu gøres der klar til at rive ikoniske højhuse ned

Boligforeninger og Brøndby Kommune opfordrer borgerne til at søge information om den kommende nedrivning. Til marts skyder en byggeplads op mellem højhusene.

''Hold øje med jeres postkasser!''

Sådan lyder opfordringen fra Brøndby Kommune til borgerne omkring Rheumpark. 

Om bare en måned begynder man at gøre klar til at rive det første af i alt fem højhuse ned i Brøndby Strand.

 Kommunen og boligselskaberne opfordrer derfor borgerne til at holde ekstra øje med deres postkasser i den kommende tid, da der vil komme vigtig information omkring nedrivningen.

- Der bliver en del ubehageligheder med en vejomlægning, så folk ikke kan komme de samme veje herfra, som de plejer. Der vil blive støj og larm og en del uro i området, når de begynder nedrivningsarbejdet, siger Ole Frank Larsen, bestyrelsesformand hos BAB ved Rheumpark.

Kort nyt.


Giftigt stof i fugerne

Nedrivningen sker, fordi man har fundet det giftige stof PCB i bygningerne. Beboere blev genhuset og bygningerne har derfor stået tomme i to år, mens man har ventet på en afklaring.

Først skal der klargøres en byggeplads, og derefter vil man i april begynde at tømme al indvendigt interiør fra højhusene.

- Alt der er af skabe, toiletter, radiatorer og gulv bliver taget ud først. Derefter vil bygninger blive revet ned element efter element, siger Ole Frank Larsen.

Man forventer at alle fem højhuse er revet ned i oktober 2023 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik