Matador-par kæmper for at sælge palævilla

Susse Wold og Bent Mejdings Frederiksberg-perle har ikke lokket nogen købere til.

Det var en kort og stormfuld  forelske, da Jørgen Varnæs, spillet af Bent Mejding, og Birgitte Graa, spillet af Susse Wold, mødte hinanden i den lille by Korsbæk. 

Efter kærligheden på lærredet faldt de to skuespillere for hinanden og har i mange år levet sammen i en stor villa på Frederiksberg. For tre måneder siden satte de palævillaen til salg, men hverken fans eller købere står i kø til at overtage kendisparrets perle. Derfor har parret nu slået én million og 10.000 kr. af prisen, så den nu koster 12 millioner, skriverBoliga. 

- Der er tale om en almindelig prisjustering i forbindelse med, at sælger har skiftet mægler, siger parrets ejendomsmægler Claus Borg til Boliga.

Det er ikke første gang, parret forsøger at komme af med Frederiksberg-villaen. 

- Hidtil er der ikke sket så meget, prisen var måske sat lidt for højt hos den tidligere mægler, selvom villaen ligger godt centralt på Frederiksberg. Men sælgerne vil gerne have huset solgt og komme videre, og derfor har vi justeret prisen.

Trods prisfaldet kan parret stadig regne med et stort overskud. Susse Wold overtog villaen tilbage i 1966, hvor prisen kun lød på 335.000 kr., og  selvom hun i 1974 betalte yderligere 275.000 kr. for at blive eneejer af villaen, er der fortsat udsigt til lidt af en gevinst.

Palævillaen ligger på Stægers Alle. På taget er der sorte tegl, indendøre er der mørkebrunt sildebensparket, stuer og en suite med sprossede vinduer, pejs, seks værelser, udestue og kælder. Og så er der privat fitnessrum, hvor der kan arbejdes på formerne.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik