Frederikssund får ny svømmehal

Vinderen er fundet! GVL Entreprise A/S skal opføre Frederikssunds nye svømmehal, der udover at være topmoderne også bliver bæredygtig

Borgerne i Frederikssund kan snart se frem til en dukkert i moderne og miljøvenlige omgivelser.

GVL Entreprise A/S er kåret som vinder i totalentreprisekonkurrencen og skal stå for opførelsen af den nye svømmehal i idrætsbyen, der er et område i Frederikssund.

quote Jeg er meget tilfreds med vinderforslaget

John Schmidt Andersen

- Jeg er meget tilfreds med vinderforslaget, der rammer plet i forhold til det, vi har tænkt os og drømt om, siger borgmester John Schmidt Andersen, Venstre, i en pressemeddelelse. 

Vinderen er kåret af en komite bestående af Fritidsudvalget og to uafhængige fagdommere, der alle var enige om førstepladsen. 

- GVL Entreprise har løst opgaven meget ovebevisende med en klar og gennemtænkt arkitektur, fortæller Morten Skovgaard,  der er formand for komiteen, i en pressemeddelelse. Han tilføjer, at der kan kobles idrætshaller på begge sider af svømmehalsbygningen, hvilket altså giver ekstra pluspoint på kontoen. 

"Beærede over at have fået opgaven"

Rasmus Bertelsen, tilbudsansvarlig fra GVL Entreprise A/S, udtaler i en pressemeddelelse, at de har meget stor respekt for områdets strategi og Frederikssund Kommunes visioner og grundighed. 

- Vi er meget beærede over at have fået opgaven, tilføjer han. 

Svømmehallens ydre er enkel og skulpturel og kommer med dens kobberfarvede facade til at passe ind i bygningens naturlige omgivelser. 

En yderligere gevinst er, at svømmehallen har et minimeret energi- og vandforbrug, hvilket var vigtigt i vurderingen fra komiteens side, der nu kan glæde sig til et bæredygtigt badeland. 

Den nye svømmehal i idrætsbyen forventes færdig i 2019. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik