Utålmodig bilist sigtet for at forsøge at køre skraldemand ned

Mens to renovationsmedarbejdere udførte deres arbejde med at tømme folks skraldespande, valgte en bilist at køre helt tæt på den ene af skraldemændene, som følte sig i fare.

Tirsdag formiddag udviklede en almindelig arbejdsdag for to skraldemænd sig til en dramatisk episode.

Klokken 09.51 anmeldte en renovationsmedarbejder, at han netop havde været tæt på at blive påkørt af en personbil, og at næsten-påkørslen ifølge anmelderen skyldtes en bevidst handling af manden bag rattet i personbilen.

Det oplyser Nordsjællands Politi i døgnrapporten.

Mens de to kollegaer tømte skrald på Morescosvej i Charlottenlund, blev de mødt af en dyttende bilist, der gerne ville forbi skraldevognen, som fyldte det meste af vejen.

De to renovationsmedarbejdere har forklaret til politiet, at skraldevognen stod parkeret midt på vejen i forbindelse med tømning af nogle skraldespande, således at andre køretøjer ikke kunne passere skraldebilen.

Henvendte sig til bilisten

Den ene skraldemand henvendte sig til den utålmodige bilist for at forklare, at de var nødt til at parkere deres skraldebil på den måde, fordi passerende biler ellers havde tendens til at få ridser i lakken, når de kørte forbi.

Kort efter blev skraldebilen flyttet, og den ventende bilist kørte dernæst ifølge skraldemanden aggressivt imod ham for først i sidste øjeblik at undvige ham.

Det fik skraldemanden til at løbe op til personbilen og daske på ruden, hvorefter bilisten steg ud af sin bil. Efterfølgende skete der en meningsudveksling imellem de to parter, inden bilisten kørte fra stedet.

Ifølge døgnrapporten blev en patrulje sendt til stedet for at foretage afhøring af anmelderen, kollegaen samt to vidner til episoden, og Nordsjællands Politi kunne på baggrund af et foto af bilen senere på dagen ringe til den formodede fører af bilen, en 53-årig mand fra Charlottenlund, og sigte ham for at have forvoldt fare for liv eller førlighed.

Den 53-årige mente dog ikke at have kørt aggressivt forbi renovationsmedarbejderen.

_


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik