Tre ramt af skud under mislykket Føtex-røveri

Røveri mod Føtex-forretning på Amager gik helt galt sent søndag aften

Det gik helt galt, da en mand i 30´erne sent søndag aften forsøgte at begå væbnet røveri mod en Føtex-butik på Amager. For i løbet af kort tid udviklede røveriet sig dramatisk, og både en Føtex-ansat, en tilfældig borger og røveren selv blev ramt af hagl fra røverens skydevåben.

Ifølge Ritzaus Bureau er ingen af de tre dog kommet alvorligt til skade.

Sent søndag aften meldte Københavns politi om tre tilskadekomne efter skyderiet, men understregede allerede på det tidspunkt, at de ramte ikke var i livsfare.

Ansat ramt af skud

En af de ramte er en ansat i Føtex-butikken. Under røveriet forsøgte den ansatte at tilbageholde røveren og blev i den forbindelse ramt af hagl fra røverens våben. I samme forbindelse blev også en tilfældig borger ramt, og endelig ramte røveren også sig selv. Han er nu anholdt.

- Den mistænkte person er en mand i 30'erne, siger Torben Madsen, der er central efterforskningsleder i Københavns Politi til Ritzau.

Han vil af hensyn til efterforskningen  ikke udtale sig om antallet af afgivne skud, eller om våbnet blev affyret inde i forretningen eller udenfor.

Politiet modtog klokken 21.48 anmeldelsen om røveriforsøget, der fandt sted på Amagerbrogade 23.

Den befærdede Amagerbrogade var i forbindelse med skyderiet spærret i begge retninger fra Amager Boulevard til Christmas Møllers Plads. 

Afspærringen blev ophævet kort efter midnat.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik