Kærlighed får viceborgmester til at gå

Frederikssund Kommunes viceborgmester og folketingsmedlem Pia Adelsteen fra Dansk Folkeparti forlader sin post med udgangen af april, hvor hun flytter sammen med sin partifælle på Borgen, Kim Christiansen, i den jyske by Mariager, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Pia Adelsteen fortalte offentligt om sin nye kærlighed sidst i januar og luftede dengang, at hun ikke havde afgjort, om hun ville blive boende i Frederikssund Kommune, som loven kræver for at være folkevalgt til byrådet. Men efter en rejse til Gran Canaria med Kim Christiansen i sidste uge har hun besluttet at rykke teltpælene op.

- Jeg har altid boet i Nordsjælland. Men nu tager jeg springet og flytter op til Kim, der er den store kærlighed. Men jeg beholder min folketingskreds i Egedal, og jeg vil stadig deltage i gadearrangementer og komme i Nordsjælland, uanset hvilke af de seks kredse, der inviterer.

Og så bor mine forældre og familie stadig i det nordsjællandske, siger Pia Adelsteen til Frederiksborg Amts Avis.

Pia Adelsteen afløses på viceborgmesterposten af sin eks-mand Kasper Andersen (DF), som hun for nylig blev skilt fra efter 20 års ægteskab og 30 års samliv. Og hendes exit fra byrådet betyder, at der bliver en plads til Inge Messerschmidt (DF), mor til partiets kendte EU-parlamentariker Morten Messerschmidt.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik