Mand fik p-bøde og mistede besindelsen - kvindelig p-vagt spyttet i hovedet

En kvindelig parkeringsvagt blev overfuset verbalt og spyttet på, da hun uddelte en parkeringsafgift på Lyngby Hovedgade.

Det er aldrig sjovt at få en hilsen i forruden, selv om de fleste bilister - med lidt selvransagelse - nok er klar over, at det er deres egen skyld, når de ender med at få en parkeringsbøde.

Og selvom det kan gøre én eddikesur, så er det alligevel de færreste, der reagerer, som en 55-årig mand gjorde det, da han fik en parkeringsafgift på Lyngby Hovedgade, hvor hans bil holdt parkereret tirsdag eftermiddag.

Da manden kom ud til sin bil og så, at han netop havde fået den karakteristiske gule strimmel i ruden, kogte hans temperament i dén grad over.

Den kvindelige p-vagt, som kort forinden havde udstedt parkeringsafgiften, var stadig til stede, og det fik manden til at se rødt.

Han startede med at overfuse p-vagten med verbale udgydelser, inden han sluttede af med at plante en snotklat i hovedet på hende. Det oplyser Nordsjællands Politis pressevagt til TV 2 Lorry.

Mangler stadig at få fat i manden

Spytklatten ramte den kvindelige p-vagt på siden af hendes kasket, og straks efter satte manden sig ind i sin bil og forlod stedet.

P-vagten anmeldte umiddelbart efter episoden til politiet, som naturligvis er i besiddelse af registreringsnummeret på den bil, som manden kørte i.

Nordsjællands Politi oplyser til TV 2 Lorry onsdag formiddag, at det endnu ikke har været muligt at komme i kontakt med den spyttende mand, men at det kun er et spørgsmål om tid.

Når man spytter på et andet menneske, kan det sidestilles som en voldshandling.

Ifølge straffelovens §244, som omfatter simpel vold, kan den, som øver vold mod eller på anden måde angriber en andens legeme, straffes med bøde eller fængsel indtil tre år.

_

_


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik