Menneskebiblioteket: Dann blev seksuelt misbrugt af sin bror

I 3. afsnit af TV 2 Lorrys serie Menneskebiblioteket låner vært John Rahbek bogtitlen ”Seksuelt misbrugt”

Dann Snejbjerg Bartels blev som helt lille adopteret af et dansk par samen med sin storebror. Alt skulle være godt i den lille familie, men forholdet mellem de to brødre var rigtig skidt og blev bare værre og værre.

- Vi har skændtes meget, og når vi sloges, var det meget voldsomt, og han slog meget og skabte frygt i mig. Og så endte det med, når vi var alene hjemme eller lå i telt nede i haven, så skulle jeg pille ved ham.

Dann Snejbjerg Bartel blev seksuelt misbrugt af sin storebror, da han var ti år gammel. Og misbruget har haft store konsekvenser for Dann.

- Jeg røg ud i noget værre rod med noget stoffer og noget. Jeg har lavet rigtig meget ballade. Jeg har røget rigtig meget hash – også fordi, jeg ikke kunne mærke noget, fortæller Dann, som i dag lader sig låne ud af Menneskebiblioteket.

Ved særlige events kan alle låne menneskebøger af Menneskebiblioteket, og i serien med samme navn er det TV 2 Lorry vært John Rahbek, der låner udvalgte bøger i den halve times tid, som et udlån på Menneskebiblioteket normalt varer. I sæson 2018 låner han et mobbeoffer, en frikirkekristen, et offer for stalking, en langtidsledig, en anorektiker og altså Dann, der er incestoffer.

Dann Snejbjerg Bartels er i dag gift og har det bedre. Men barndommen har sat sig dybe spor. Han har svært ved at stole på andre og har brugt rigtig mange timer hos en psykolog.

- Du kan selv se, at jeg har mange tatoveringer, men i bund og grund er jeg bare en lille dreng, der bare gerne vil holdes om og få at vide, at jeg er god nok, fortæller han i programmet.

Se serien Menneskebiblioteket her.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik