Nu spørger vi dig: Hvordan skaber du plads til at sortere affald i din lille bolig?

Vores affald skal sorteres i hele 10 fraktioner, og hvis man bor på få kvadratmeter, kan det være svært at finde en smart løsning. Derfor vil vi gerne høre jeres kreative løsninger på, hvordan man kan skabe plads til affaldssortering derhjemme.

For et halvt år siden flyttede jeg ind i en kvistlejlighed i København.

Jeg bor småt og godt. Min sofa står klods op af mit spisebord, på mit badeværelse er bruseren oven i håndvasken, og mit køkken har skråvægge og er lidt over fem kvadratmeter.

Og på de seks måneder jeg har boet i mit lille hjem, er det endnu ikke lykkes mig, at finde en god løsning til det affald jeg producerer.

Mad- og restaffald kan presses ind under vasken, og så bliver tomme dåser, mælkekartoner, æggebakker og alt andet affald blandet sammen under min kogeplade.

Det er hverken særlig pænt eller praktisk.

(Artiklen fortsætter under billedet.)

Affaldssorteringen hos mig er ret utjekket.
Affaldssorteringen hos mig er ret utjekket.
Foto: Kamille Agerley / TV 2 Kosmopol

Birgit Jørgensen fra Brønshøj har også undret sig over, hvordan beboere i små lejligheder løser at sortere i de mange fraktioner.

Derfor har hun skrevet til TV 2 Kosmopol, gennem Spørg Os.

- Hvad gør beboere i de små københavner-lejligheder, hvor der ikke er plads til at sortere affald?, spørger Birgit Jørgensen.

Spørgsmålet er siden stemt videre af jer, så nu forsøger vi at finde et godt svar - og vi har brug for din hjælp. 

Hvordan sorterer du dit affald derhjemme?

Der findes desværre ikke en one size fits all-løsning til små og skæve køkkener, så derfor vil vi spørge dig, der selv bor sådan, om hvordan du indretter sig for både at leve op til sorteringskravene og kunne være i dit eget hjem. 

Så vi kan samle ideerne og forhåbentlig  inspirere hinanden.

Del din bedste, mest kreative, eller inspirerende affaldssorterings-løsning i boksen nedenunder og send meget gerne billeder eller video til mig, Kamille Agerley, på mail: kaag@tv2kosmopol.dk.

Spørg Os - Afstemning

_

Tak for at dele dine gode ideer!

Hvis du går rundt og undrer dig over noget andet, som vi kan undersøge journalistisk, er du velkommen til at skrive dit spørgsmål i boksen nedenunder:


Spørg Os - Formular

_

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik