Hunde-hotel til nytår: 'Happy Dog' skal skåne de firbenede

Nytårets bulder og brag bliver nydt af de fleste mennesker - men ikke af menneskets bedste ven. Til nytår kan du indlogere din hund på hotel og skåne den.

Klokken er næsten tolv nytårsaften.

Du står med cigaren i munden, champagnen i hånden, glimmerhatten på hovedet og raketten står klar til affyring.

Du glæder dig til at nytåret skydes ind med guldregn og farverige fyrværkeribuketter, og støjen der følger med er blot krydderi på toppen af nytårs-kransekagen.

quote Idéen med Happy Dog har overskredet alle vores forventninger

Miri Sumiq, Hoteldirektør, Clarion Hotel Copenhagen Airport

Men den oplevelse deler menneskets bedste ven, hunden, ikke.

For mange hunde er nytåret et sandt mareridt, og det er sågar ganske udbredt at give den firbenede beroligende medicin, for at få den til at slappe af. 

Nu er der imidlertid godt nyt for ejere af nytårs-nervøse hunde i hovedstadsområdet.

I stedet for bulder og brag kan du nemlig fejre nytåret i et godt lydisoleret hotelværelse ved Københavns Lufthavn. Her har hotellet Clarion Hotel lanceret konceptet 'Happy Dog' i Danmark.

- Vores ambition er at skabe en magisk oplevelse for alle vores gæster, og det er uanset om de går på to eller fire ben. Idéen med Happy Dog har overskredet alle vores forventninger, og særligt på sociale medier kan vi se succesen med et hav af sjove og festlige billeder fra glade hundeejere, siger hoteldirektør på Clarion Hotel Copenhagen Airport, Miri Sumiq, ifølge BT og tilføjer:

quote Vores ambition er at skabe en magisk oplevelse for alle vores gæster, og det er uanset om de går på to eller fire ben

Miri Sumiq, Hoteldirektør, Clarion Hotel Copenhagen Airport

- Det er første gang, vi lancerer Happy Dog i Danmark, og vi håber, at det vil være et fristende tilbud for mange danske hundeejere.

Hotellets værelser er lydisoleret, så de skræmte firbenede ikke bliver udsat for de høje brag. Endvidere forkæles hundene med legetøj og en såkaldt doggy bag, som de kan indtage, mens ejerne får champagne og en lækker nytårsmenu.

I Sverige har 'Happy Dog' eksisteret i længere tid. Her er det en stor succes, og over 370 hunde fejrede i 2016 nytåret i stilhed på Clarion Arlanda i Sverige. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik