Wozniackis afskedskamp bliver udskudt

Caroline Wozniackis allersidste kamp mod rivalen og veninden Serena Williams bliver flyttet til et endnu ukendt tidspunkt i 2020.

Caroline Wozniacki må vente lidt med at få det store og flotte punktum på karrieren, som ellers var planlagt.

Den tidligere danske tennisspiller skulle have mødt den amerikanske superstjerne Serena Williams i en afskedskamp i Royal Arena 18. maj, men den kamp er nu blevet udskudt til senere på året.

- Det er med stor ærgrelse, at vi ikke kan spille i maj, men en udskydelse er det eneste rigtige at gøre. Jeg ser frem til, at vi finder en ny dato snarest og glæder mig enormt meget til at sige tak for den fantastiske opbakning mange har vist mig og dette arrangement, siger Caroline Wozniacki i en pressemeddelelse.

Flytningen kommer efter statsminister Mette Frederiksens (S) tale mandag aften, hvor hun forlængede forsamlingsforbuddet til og med august.

Publikum kan gemme billetten

I pressemeddelelsen står der ligeledes, at der arbejdes i højtryk for at finde en ny dato, da Caroline Wozniacki fortjener en hyldest.

Programmet for eventen vil være uændret, og publikum har mulighed for at gemme deres billet og ikke gå glip af den store historiske aften.

Der var sat 13.000 billetter til salg til kampen, og de blev revet væk på kort tid. Flere tusinde er nu i kø, hvis der skulle dukke en billet op.

Arrangører håber på fortsat opbakning

Arrangørerne, f Sports Group, håber at så mange som muligt fortsat ønsker at være med til at fejre og hylde en af Danmarks største sportspersonligheder.

- Det er rigtig ærgerligt, at vi ikke kan afholde vores udsolgte event i Royal Arena 18. maj, som vi havde glædet os utrolig meget til. Vi oplever stadig en fantastisk opbakning, siger CEO Mads H. Frederiksen.

- Vi arbejder på højtryk for at finde en ny dato og håber at kunne melde noget ud i den nærmeste fremtid. Vi ser frem til at skabe en stor hyldest til Caroline Wozniacki foran 13.000 tilskuere i Royal Arena.

Alle med billet til kampen kan beholde den til den nye dato.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik