16-årig dreng dræbt af skud

Københavns Politi efterlyser vidner, der kan kaste lys over skyderi ved Ragnhildgade mandag aften.

En 16-årig dreng er blevet erklæret død, efter at han mandag aften blev ramt af flere skud omkring Ragnhildgade på Østerbro. 

Det oplyser Københavns Politi i en pressemeddelelse kort efter midnat. 

Københavns Politi modtog anmeldelsen om et skyderi i området klokken 21.05. 

Umiddelbart efter blev den 16-årige dreng fundet livløs i en gård bag Ragnhildgade 48. 

Drengen blev kort efter erklæret død af en ambulancelæge. 

Video: Localeyes.dk

- Vi er fortsat på stedet, og vi kan ikke på nuværende tidspunkt fastslå, hvad der ligger bag skyderiet, udtaler vicepolitiinspektør Jens Møller Jensen. 

- Men vi har stort behov for at høre fra vidner, der har set noget af interesse op til skyderiet, samt de bekendte, som den 16-årige var sammen med tidligere mandag aften, tilføjer han. 

Den 16-åriges pårørende er underrettet. Politiet er fortsat massivt til stedet i området i forbindelse med efterforskningen og for at opretholde tryghed. 

Københavns Politi opfordrer vidner til at kontakte politiet på 33141448 og har ikke flere oplysninger på nuværende tidspunkt. 

I løbet af sommeren har der i hovedstaden været en bølge skyderier på åben gade. De kan ifølge politiet især henføres til stridigheder mellem banden Loyal To Familia og en anden gruppe på ydre Nørrebro og Østerbro.

I løbet af sommeren er over 50 personer blevet varetægtsfængslet for våben, skud og andre forbrydelser i forbindelse med konflikten. Desuden er flere end 20 skydevåben blevet beslaglagt.

Ikke desto mindre fortsætter skyderierne, og også flere tilfældige personer er blevet ramt af kuglerne. Således blev en svensk kvinde på cykel truffet af skud, da hun kom trillende nær Den Røde Plads en nat i september.

Et af de seneste gadeskyderier i København fandt sted natten til lørdag 7. oktober. På Tomsgårdsvej blev en 21-årig mand ramt af et eller flere skud.

/ritzau/

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik