Først fakkeltog: Så to skudanmeldelser på en aften

Der skal angiveligt være skudt fire gange natten til tirsdag. Politiet er massivt til stede i området.

Der har været skyderi på Solitudevej på Nørrebro natten til tirsdag.

Københavns Politi modtog anmeldelsen 00.31 og kan konstatere, at der har været afgivet minimum fire skud.

 
 
Foto: Local Eyes

- Politiet er massivt til stede i området og vil være det noget tid endnu, oplyser vagtchef ved Københavns Politi Henrik Svejstrup.

- Der er skudt fire gange mod en dør på Solitudevej, men der er ingen der er ramt, siger han. 

Politiet fik først en anmeldelse om, at der tilsyneladende var blevet affyret flere skud i Griffenfeldsgade. Siden kunne politiet konstatere, at det ikke var langt derfra, at skuddene var faldet.

Politiet har mange patruljer i området, ligesom borgere i området natten igennem vil kunne høre en helikopter, der er sat ind i politiets jagt på gerningsmændene. 

Politiet har endnu ikke noget signalement af gerningsmændene.

Solitudevej er en stikvej på Nørrebro, der grænser op til den meget befærdede Nørrebrogade. 

Der blev også meldt om skud på Wesselsgade på Indre Nørrebro tidligere på aftenen. 

Tæt på fakkeltog

De to episoder er sket efter et kæmpe fakkeltog på Nørrebro, hvor hundredevis af mennesker mødte op for at "tage gaderne tilbage".

Et flammehav blev tændt på Blågårdsplads kort efter klokken 20. Det er organisationen "Vi tager gaderne tilbage", der for anden mandag i træk har indkaldt Nørrebros beboere for at vise deres utilfredshed med bandernes hærgen.

Undervejs kom fakkeltoget forbi Folkets Park og Guldbergsgade, hvor der både var sang og et minuts stilhed til minde om de tilfældige ofre, der er blevet ramt af bandernes kugler.

Der kom også en del regn i løbet af turen, men ikke noget der kunne slukke hverken fakler eller modet hos de folk, der var mødt op.

Tidligere i aften mødte flere hundrede nørrebro-beboere op for at tage gaderne da Overborgmester Frank Jensen indledte aftenens fakkeltog.
 
 
Foto: Local Eyes

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik