Politi med opfordring før fodboldbrag søndag

Der vil blive trafikale udfordringer omkring Brøndby Stadion søndag, hvor hjemmeholdet med en sejr kan sikre sig titlen som vinder af Superligaen 2024.

Når Brøndby IF og AGF spiller fodboldkamp på søndag, er det ikke hvilken som helst fodboldkamp.

Hvis det lykkes for de blå-gule at få bolden bag aarhusianernes keeper - flere gange end modstanderen, naturligvis - forvandles det gule nemlig til guld, og derfor er der særdeles stor interesse for kampen blandt fansene.

Det har nu fået Københavns Vestegns Politi til at reagere og komme med en opfordring.

Kampen spilles søndag eftermiddag, og det er forventningen, at tilstrømningen af fans begynder flere timer før kampen.

Brøndby IF-fans vil gå i fælles march fra Brøndbyøster Station til Brøndby Stadion klokken 12.

I forbindelse med fanmarchen vil følgende veje kortvarigt helt eller delvist blive lukket for trafik:

Brøndbyøster Torv, Brøndbyøster Boulevard, Brøndbyøstervej, Højstens Boulevard, Park Allé & Borgmeter Kjeld Rasmussens Boulevard.


Foruden kampen på Brøndby Stadion, som er udsolgt, er der også planlagt et storskærms-arrangement uden for stadion, hvor der også forventes mange fans.

- Når så mange mennesker er samlet, kræver det hensyn og tålmodighed fra alle – og det håber vi, at man husker på søndag, siger politiinspektør Tenna Wilbert i en pressemeddelelse.

Drop bilen!

Derfor lyder opfordringen også, at man dropper bilen søndag eftermiddag, hvis man skal til stadion og i stedet benytter det offentlige, cyklen eller gåbenene.

Vælger man alligevel at tage bilen, skal man være opmærksom på, at der kun er få parkeringspladser på grund af storskærmsarrangementet.

- Vi har ved tidligere fodboldkampe oplevet, at folk har parkeret ulovligt på midterrabatter og på motorvejs til- og afkørselsramper, fordi de ikke kunne finde en p-plads. Især det sidste er selvklart ekstremt farligt. Undgå den slags ved at lade bilen blive hjemme, siger Tenna Wilbert og fortsætter:

- Vi håber på en festlig og fornøjelig kamp for alle, men vi beder alle om at vise hensyn og samarbejde, så dagen kan forløbe så glat som muligt. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik