Ekstrem uheldig: Mand i livsfare efter champagne-eksplosion

En mand kom meget alvorligt til skade, da en champagneflaske eksploderede mellem hans ben.

Normalt er de værste ulykker Nytårsaften forbundet med fyrværkeri, men en mand fra Brøndby var yderst uheldig, da han under rolige omgivelser skulle åbne en flaske champagne for at fejre det nye år.

I stedet for at fejre nytåret med venner og familie måtte han tilbringe starten af det nye år på værst tænkelige måde på operationsbordet, hvor han siden i går aftes har kæmpet for sit liv.

Ulykken skete, da champagneproppen skulle poppes, men stik mod forventning eksploderede flasken og forårsagede meget alvorlige skader på manden, som fik skåret en arterie i låret over.

Manden blev i hast bragt til Rigshospitalets Traumecenter, hvor han var i livsfare på grund af blodmangel og efterfølgende hjertestop, oplyser Københavns Vestegns Politi til TV 2 Lorry.

- Manden sad med flasken mellem benene, og da proppen skulle af, eksploderede flasken. Glasskårene skar en arterie over i mandens lår, og han mistede derfor meget blod og blev i kritisk tilstand fragtet til hospitalet, hvor han er blevet opereret. Tilstanden er stadig kritisk, og lige nu ligger han på intensiv, siger vagtchef Torben Wittendorf til TV 2 Lorry.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik