Dreng fik revet sin FCK-trøje i stykker: Så gik Egedalborgerne i aktion

Drengens familie er rørt over de mange reaktioner efter overfaldet - og ikke mindst de mange gaver, de har modtaget.


Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

- Det er meget overvældende.

Sådan siger Mads Ladegaard. Han er far til den 16-årige dreng fra Ølstykke, der i weekenden fik revet sin FCK-trøje i stykker af en mand.

Manden havde set den 16-årige gå på gaden, smidt cykel fra sig, for at gå hen til drengen om råbe ham ind i hovedet, at han ikke ville se den slags trøjer.

Derefter havde han revet drengens T-shirt itu og efterladt den 16-årige chokeret tilbage.

Nu har en gruppe borgere startet en indsamling, så drengen kan få sig en ny FCK-bluse, og drengens far er rørt over den store opmærksomhed.

- Jeg ville læse alle de beskeder, vi har fået, højt for min hustru, men det kunne jeg slet ikke, fordi jeg fik en klump i halsen. De er helt vildt så søde og støttende, folk har været, siger Mads Ladegaard til TV 2 Lorry.

- Trøjen, der blev revet i stykker, er endda "bare" en trøje, som min ældste søn har købt til ham inde på sektionen. Nu taler folk om at give ham en af de der stinkende dyre FCK-spillertrøjer. Det er helt vildt.

quote Jeg er stadig gal og møg-ked af, at han skulle udsættes for det her. Jeg spørger mig selv, om han nogensinde tør gå ud i sin FCK-trøje igen

Mads Ladegaard

Det er ikke kun en indsamling, der er blevet startet. I lokale facebookgrupper skriver borgere såvel som firmaer, at de vil donere forskellige ting til Mads' søn. Et lokalt firma har eksempelvis erklæret, at de vil give drengen fire billetter til en FCK-kamp i Parken.

Det samme har da også FCK selv. I en mail til TV 2 Lorry oplyser de, at de har inviteret den 16-årige og hans familie ind for at FCK spille mod - netop - Brøndby IF den 8. august. 

- Der er også nogen, der har skrevet, at de vil stå for maden, når han så skal i Parken og se kampen. Og en har skrevet, at han vil donere sit sjældne FCK-bælte til ham. Det er helt vildt, siger Mads Ladegaard.

Sådan så trøjen ud efter overfaldet.
Sådan så trøjen ud efter overfaldet.
Foto: Privatfoto/Mads Ladegaard

Så tæt på, at han kunne lugte hans ånde

Nordsjællands Politi har skrevet om hændelsen i deres døgnrapport for weekenden. Her lyder det, at manden, der rev Mads' søns trøje itu, havde en tatovering af et Brøndby-logo med teksten 'Vestegnen'.

Og det er da heller ikke kun venner og familie, der har kontaktet Mads og hans søn. Også  både fans fra FCK og Brøndby IF har skrevet for at vise deres støtte og afstandstagen til overfaldet.

- Man ved jo godt, at der kan være brodne kar i begge lejre, men alle er enige om, at den slags ikke skal foregå, siger Mads Ladegaard om beskederne.

Mads Ladegaard glemmer aldrig synet af hans søn, da han kom hjem lørdag efter overfaldet. Da havde han stadig sin trøje på, som var revet i trevler.

- Jeg er stadig gal og møg-ked af, at han skulle udsættes for det her. Manden var så tæt på min søn, at han kunne lugte hans ånde. Det er så chokerende. Og jeg spørger mig selv, om han nogensinde tør gå ud i sin FCK-trøje igen, siger han.

Mads Ladegaard siger, at også hans søn er meget overvældet over de mange reaktioner.

Du har læst en artikel fra TV 2 KosmopolSpørg Os - Afstemning

_


Vis mere
Remabanden sociale medier TikTok butiksmedarbejder butiksarbejde fritidsjob ungarbejder Rema 1000 Hillerød købmand

Chefen var ikke fan af idéen: Nu følger 58.000 med i drengenes sjove videoer

elcykler

Kommune bruges i svindelnummer: Nu advarer politiet

Vis mere