Persille hyldes af porreentusiaster fra hele landet efter Lorry-indslag

Persille Ingerslev viste, hvordan man gendyrker porrer i et indslag på TV2 Lorry tidligere på året. Nu hyldes hun af porre-entusiaster landet over.

Persille Ingerslev er gendyrker, forfatter og porreentusiast.

Og så har hun haft et ret vildt år i 2021.

I marts var hun nemlig med i et indslag her på TV2 Lorry, som med hendes egne ord gik "fuldstændigt pip-gok".

Med flere hundrede tusinde visninger på tværs af TV2 Lorrys platforme fik hun en hel del positiv opmærksomhed for særligt én ting.

Porrer.

I indslaget, som du kan se her, forklarer hun nemlig, hvordan hun har gendyrket porrer i stor stil og om, hvordan porrer rent faktisk har en bevidsthed.

Gendyrk din egen jule-ananas

Persille Ingerslev har i år gendyrket sin egen ananas, der erstatter det klassiske, afsavede juletræ. I stedet hænger hun pynt på toppen af sin jule-ananas. Porrepynt, naturligvis.

Og det kan du også selv gøre derhjemme.

Fremgangsmåden er, at du vrider toppen af en ananas og piller en god mængde af de nederste sideblade af.

Dernæst sættes den i et glas vand, så kun det nederste af væksten rører ved vand, og så venter du ellers, til der fremkommer rødder.

Herefter kan du plante den nye ananasplante over i en potte med jord. Vand sparsomt, da det er en plante, der læner sig mod at være en kaktus.

Læs mere i Persille Ingerslevs bog.

- Det var fuldstændigt mind-blowing for mig at opdage, at porrer har en bevidsthed. Jeg blev nødt til at gå ned og købe fire liter hvidvin og så bare sidde og glo på porrer, mens jeg tænkte "whaat", fortæller hun.

Og siden da har hun fået tilsendt alskens porreting og -sager fra seere over hele landet; beskeder, porrekunst, porreøreringe og sågar et porrefad.

Kom med på et genbesøg hos porreentusiasten øverst i artiklen.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik