Teater sænker billetpriserne for at lokke de unge i sæderne

Når teaterstykket SKAM1 har repremiere den 26. november på Aveny-T på Frederiksberg bliver det til en ungdomsvenlig billetpris.

Teateret har nemlig besluttet næsten at halvere billetpriserne.

Det betyder, at unge under 26 år kan komme i teatret og se SKAM1 til 110 kroner uanset dag og tidspunkt. De voksne slipper med 180 kroner.

Den venlige billetpris gælder foreløbig i 3 måneder og indføres, fordi teateret har konstateret, at billetterne er blevet revet væk til forestillingerne på den ugentlige billigdag.

quote Vi gør det, fordi vi kan se, at især for unge betyder prisen på teaterbilletten ufatteligt meget men også for mange andre publikumsgrupper, er billetprisen afgørende.

Teaterchef Jon Stephensen

- Især som ungdomsteater skal vi forstå at imødekomme et nyt publikum, der på mange måder prismæssigt opfatter teater og biografbilletter som det samme, siger teaterchef Jon Stephensen.

SKAM1 er Aveny T´s teaterudgave af den norske succes-serie af samme navn. Som i tv-seriens sæson 1 møder man Eva og hendes forhold til kæresten Jonas og hendes kamp for at finde fodfæste i en ny og svær tid på gymnasiet med alt hvad den indebærer af rygter og fortid.

 

Spørg Os - Afstemning

_