Zoo åbner porten for Frederiksbergs børnehaver

Frederiksberg Kommune kan fra på torsdag sende grupper af børnehavebørn i Zoologisk Have.

ZOO har været midlertidigt lukket siden 18. marts, men har efter dialog med Frederiksberg Kommune nu fået mulighed for en gradvis genåbning af Haven til glæde for kommunens børnehaver.

Idémand bag åbningen af ZOO for Frederiksbergs børnehavebørn er viceborgmester Michael Vindfeldt (S), og han har store roser til overs for ZOOs hurtige reaktion:

- Det her er samfundssind, når det er bedst, og når det er frederiksbergsk! Siden jeg fik idéen fredag aften, har der været tæt dialog, og ZOO har grebet bolden hurtigt. Vi har en stor udfordring med behov for mere udeareal til vores børn på Frederiksberg, og jeg er virkelig stolt over, at ZOO udviser godt naboskab med os i deres ”hjemkommune”. Nu kan vi forhåbentligt snart give nogle frederiksbergske børnehavebørn mulighed for at se pandaer, tigre og giraffer og få fantastiske oplevelser sammen med deres venner efter en lang corona-nedlukning. Det er ren win-win og kæmpe ros til ZOO for at hjælpe Frederiksbergs børn” siger viceborgmester og formand for undervisningsudvalget Michael Vindfeldt, S, i en pressemeddelelse fra Københavns Zoologiske Have. 

I ZOO glæder administrerende direktør Jørgen Nielsen sig til på torsdag, når det første lille hold gæster igen vil sætte ekstra liv i Haven:

- Zoologisk Have er jo et sted, der bugner og spirer af liv især her om foråret, men den sidste måned har vi i den grad manglet alt det liv, vores gæster bidrager med. Så det bliver en lille festdag på torsdag. Samtidig giver det også håb om, at der ikke kan gå længe, før vi igen kan slå dørene op for alle vores gæster, siger Jørgen Nielsen.

Samarbejdet løber indtil ZOO igen må åbne dørene for alle gæster.

En lille ny næsehornsunge har set dagens lys i København Zoo imens der har været lukket. Nu får den snart besøg af børnehavebørn. 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik