ZOO satser på unikt koncept: Spis din middag med udsigt til pandaerne

Zoologisk Have i København investerer millioner i nye og anderledes madoplevelser.

Hos Zoologisk Have på Frederiksberg i København, vil man være kendt for andet end søde chimpanser og farlige tigere.

Det betyder blandt andet, at gæsterne skal have mulighed for at få en madoplevelse fra øverste hylde, når sulten melder sig efter gåturen blandt dyrene. 

Derfor har ZOO investeret hele 5,5 millioner kroner i restauranter, caféer og konferenceforplejning.

- Vi startede med vores nye strategiplan sidste år, hvor mad og drikke var en stor del af den. For uanset hvornår på året, man kommer, ønsker vi, at vores gæster kan spise godt, siger Christian Higraff, der er kommerciel direktør hos ZOO i København. 

Han erkender, at de hos Zoologisk Have var gået lidt i stå i forhold til madoplevelserne.

Men det skal ændres nu. Helt konkret satser de på tre nye forskellige spisesteder, der erstatter de nuværende restauranter. 

Spis med udsigt til pandaer 

Der er blandt andet tale om en asiatisk-fransk bistro, hvor gæsterne kan spise mad med direkte udsigt til kæmpepandaerne i det nye anlæg, som snart står færdigt.

quote Når du sidder og spiser, kan du imens kigge ind til pandaerne, og det er mig bekendt det første sted i verden, man kan det.

Christian Higraff, kommerciel direktør, Københavns ZOO

- Udsigten er helt særlig. Når du sidder og spiser, kan du imens kigge ind til pandaerne, og det er mig bekendt det første sted i verden, man kan det, forklarer Christian Higraff. 

Derudover er der en plantebaseret restaurant, som serverer grønne retter og sunde drikkevarer. 

Samtidig er det en restaurant med fokus på moderne dansk mad, der blandt andet har smørrebrød på menukortet.

Se TV 2 Lorrys indslag om sagen her:

Madrevolution i Zoo

Projektet er skabt i samarbejde med Madkastellet, der skal være med til at højne niveauet og kvaliteten af maden i haven. Madkastellet kommer også til at stå for forplejning af private arrangementer og konferencer i haven.

Ifølge den kommercielle direktør vil alle have råd til at afprøve restauranterne. 

- Vi ligger i en ende, hvor alle kan være med. Udbuddet bliver bredere, og så er der mulighed for at dyrke oplevelsen, siger han. 

Efter planen åbner de nye restauranter i starten af april måned.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik