Ikea overrasker: Ændrer radikalt på menukortet

Både i Gentofte og Høje Taastrup har IKEA's valgt at tilføje tolv nye retter til menukortet.

IKEA’s kunder har gennem årtier kunne tanke mavesækken op med varehusets ikoniske kødboller, når der skal shoppes møbler.

Men kødbollernes dominans bliver nu udfordret af en række nye, grønne alternativer.

I IKEA Gentofte og Høje Taastrup har man nemlig valgt udvide menukortet i deres restauranter med flere store salater og en vegansk ret, oplyser de to varehuse i hver deres pressemeddelelse.

Imødekommer kundernes ønske

De grønne retters indtog skyldes, at kunderne i både Gentofte og Høje Taastrup har efterspurgt sundere og grønnere alternativer, når de skal stille sulten under deres indkøb.

- I IKEA Gentofte vil vi gerne tage udgangspunkt i vores kunders ønsker til et nordsjællandsk varehus. Det er igennem deres input, at vi kan finde ud af, hvad der skaber den gode tur i IKEA, og derfor inddrager vi løbende vores kunder igennem for eksempel kundeundersøgelser, siger Lena Vandal, siger Lena Vandal, varehuschef i IKEA Gentofte, hvor man i alt har valgt at introducere 12 nye retter.

Grøntsagsboller og artiskokcreme

Det samme gør sig gældende i IKEA Høje Taastrup, fortæller varehuschef Anders Olsen.

-  Vi ved jo, at kanelsnegle og kødboller er store hits iblandt vores besøgende, men det betyder ikke, at vi ikke tør forny os på baggrund af kundernes præferencer. Derfor har vi spurt kunderne til råds, og at udfaldet så ovenikøbet vidner om, at vores kunder ønsker at spise sundere og grønnere, er jo bare fantastisk, siger han.

Blandt de 12 nye retter, som de to varehuse introducerede tidligere på ugen, kan man blandt andet finde nye store salater, frisk frugt og en vegansk ret med grøntsagsboller, vilde ris grøntsager og artiskokcereme.

I Høje Taastrup har man desuden valgt at supplere menukortet med grillet laks, mens man i Gentofte nu kan få stjerneskud med tangperler.

Se de nye retter i billedgalleriet øverst i artiklen!


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik