Nyt skyderi i hovedstadsområdet: 30-årig mand ramt ved butikstorv

En 30-årig blev ramt af skud i låret natten til fredag ved Glostrup Shopping Center.

Natten til fredag rykkede Københavns Vestegns Politi ud til et skyderi ved et indkøbstorv i Glostrup.

Her var en 30-årig mand, der opholdt sig på torvet sammen med en anden person, blevet ramt af skud, fortæller vagtchefen ved Københavns Vestegns Politi til TV 2 Lorry.

- Vi får anmeldelsen klokken 00.19, og umiddelbart går den først på, at der skulle være hørt høje brag fra området, der muligvis kunne være skud. Vi kører derud og finder en ung mand, der er blevet skudt i det ene lår, siger vagtchef Lars Guldborg.

Vidner fortalte til politiet, at gerningsmanden kom løbende med en pistol i hånden, affyrede skuddene og derefter løb tilbage til en sølvgrå bil, som han kørte fra stedet i.

Vagtchef Lars Guldborg oplyser, at den 30-årige mand slap heldigt fra skyderiet med overfladiske sår. Den ramte mand blev kørt på hospitalet, men er således udskrevet igen fredag morgen.

Københavns Vestegns Politi har ikke foretaget nogen anholdelser i sagen.

 

Fandt udbrændt bil

Senere på natten fandt politiet en udbrændt bil længere nordpå med et signalement, der muligvis kunne stemme overens med det, vidner tidligere på aftenen havde beskrevet over for politiet.

Københavns Vestegns Politi vil dog ikke bekræfte, hvorvidt bilen har relation til nattens skyderi.

- Vi har fundet en udbrændt bil i Nordsjælland, men vi kan ikke sige om det er den endnu. Det kunne være nærliggende at tænke tanken, siger vagtchef Lars Guldborg.

Senere på natten fandt politiet en udbrændt bil, som man formoder, kan have relation til skyderiet.
Senere på natten fandt politiet en udbrændt bil, som man formoder, kan have relation til skyderiet.
Foto: Presse-fotos.dk

For tidligt at spå om relation til bandekonflikt

I løbet af den seneste uge er en intern konflikt i en primært Nørrebro- og Nordvest-baseret bande blusset op, hvor banden nu bekriger hinanden internt.

Det har ført til flere skudepisoder både på Nørrebro og på den københavnske vestegn.

Hvorvidt nattens skudepisode kan relateres til den verserende konflikt, kan Københavns Vestegns Politi endnu ikke sige noget om.

- Det er svært at sige, om det har relation til det. Fordi billede er så mudret, kan vi ikke sige på nuværende tidspunkt. Det vil efterforskningen vise, når vi lige får udredet persongalleriet, siger vagtchef Lars Guldborg.

Mens Københavns Politi som reaktion på skyderierne i Nørrebro og Nordvest har oprettet en visitationszone, er skyderierne i politidistriktet på Vestegnen sket spredt ud over hele kredsen, hvorfor visitationszone endnu ikke er relevant, forklarer vagtchefen.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik