Oversigt

Seneste nyt

Midaldrende mand på kokain stjal vejskilte

Et par fra Falster forelskede sig åbenbart så meget i nogle vejskilte, at de ikke kunne modstå trangen til at stjæle dem..

Det skriver Midt- og Vestsjællands politi i deres døgnrapport.

Det var et vidne, som mandag klokken 12.57 anmeldte, at et to personer i et køretøj havde stjålet et vejskilt i Karlslunde i Greve Kommune.

En patrulje bragte kort tid efter køretøjet til standsning, og føreren – en 48-årig mand fra Falster samt en passager i køretøjet – en 52-årig kvinde fra Falster – blev sigtet for tyveri af flere vejskilte.

Men ikke nok med det. For føreren af bilen blev ved hjælp af patruljebilens narkometer testet positiv for kokain, og han blev derfor anholdt til blodprøveudtagning.

Desuden blev han sigtet for kørsel uden førerret. Den retmæssige ejer af den bil, de to personer benyttede, afhentede efterfølgende køretøjet fra stedet.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser til TV 2 Kosmopol, at det var vejarbejdsskilte med tværstriber, parret gik efter. De havde stjålet 12 af slagsen, og det var formentlig skrotværdien af metalskiltene, de var ude efter.

De stjålne skilte kunne have indbragt parret en indtægt på - 1.000 kroner.