Skud affyret ved siden af studentervogn: Tre personer anholdt

En flok studenter og deres chauffør blev fredag eftermiddag udsat for en voldsom oplevelse, da der blev affyret skud fra en bil ved siden af dem.

En festlig tur i studentervogn udviklede sig dramatisk, da der pludselig blev affyret en række skud fra en personbil, der kørte op på siden af vognen.

Det bekræfter Thomas Kristensen, der er kommunikationschef hos Midt- og Vestsjællands Politi, til TV 2 Lorry.

- Der er en personbil, der kører op på siden af vognen. De studerende kan ikke se noget, fordi der var faste sider på den side af vognen. Kun chaufføren kan se, at der bliver afgivet en række skud op i luften.

Ukendt motiv

Chaufføren fik hurtigt alarmeret ordensmagten og fortsatte sin kørsel med personbilen lige bagved. Det var derfor ikke svært for politiet at finde frem til de skyldige, da de kom studentervognen, som kørte i området nær shoppingcenteret Waves i Hundige, til undsætning.

- Personbilen er bag lastbilen, da vi kommer frem, og vi får anholdt tre personer og sigtet dem for trusler og overtrædelse af våbenloven, siger Thomas Kristensen.

Han fortæller samtidig, at politiet ikke ved, hvad motivet skulle være, men at det har været en voldsom oplevelse for chaufføren og studenterne, da de fandt ud af, hvad der var sket.

Politiet har afspærret området, fordi de er i gang med at undersøge, om der skulle være nogle patronhylstre i forbindelse med skudepisoden.

I bilen fandt de en såkaldt løsskudspistol, der også er kendt som en startpistol, som menes at være blevet brugt.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik