Oversigt

Seneste nyt

Hotel får international omtale

Britiske The Times Magazine har i anledning af Valentines Day været på jagt efter de mest romantiske hoteloplevelser i Europa, og en af dem, der nævnes ligger i Nordsjælland.

Det er Helenekilde Badehotel i Tisvildeleje, der har opnået den fornemme placering. Og hotellet er det eneste danske på magasinets liste. Her sniger det sig ind på 20. pladsen i kåringen af de 20 mest romantiske.

- Den Danske riviera, som kyststrækningen kaldes, ligger mindre end en times kørsel fra København. Det er et sted, hvor danskerne selv tager på ferie - og det er skønt. Stilfuldt og enkelt i et fredeligt landskab med kønne byer som Tisvildeleje, der ligger få minutters gang fra Helenekilde Badehotel, jubler det britiske magasin.

De fortæller også, at bygningen, der i dag huser 28 værelser,  blev opført af en højesteretssagfører, og at der er udsigt over Kattegat.

Nu er det jo et britisk magason, der står bag kåringen, så -ikke helt overraskende - er det et engelsk hotel, der indtager listens førsteplads, nemlig Spinks Nest i Hunworth, Norfolk.