Hvem har Danmarks sjoveste legeplads 2018?

To legepladser fra Lorryland kæmper om at blive kåret som Danmarks bedste 2018.

Hvem har Danmarks sjoveste legeplads? 

Det har rigtig mange, hvis man skal dømme ud fra hvor mange nomineringer, der er blevet indsendt til konkurrencen. 

I alt er der blevet indsendt 530 nomineringer, og Tårnlegepladsen i Fælledparken i København er én af dem, der gik igen flest gange, og placerer sig derfor som én af de fem sjoveste legepladser i Danmark. 

For at få afgjort om det bliver Tårnlegepladsen i Fælledparken i København, der løber med sejren, skal den grundigt vurderes af en hård jury. 

Sammen med journalisten og manden bag appen GoLittle, Morten Resen, rejser fire børn rundt i landet for at teste de fem legepladser og i fællesskab blive enige om, hvem der modtager årets titel.

Vinderen af Danmarks sjoveste legeplads offentliggøres den 28. maj 2018. Nedenfor er en oversigt over de fem legepladser, der er med i det endelige opløb:

 1.        Naturlegepladsen i Tisvildeleje
 2.        Tårnlegepladsen i Fælledparken i København
 3.        Legepladsen ved Mindeparken i Aarhus
 4.        Madsby Legepark i Fredericia
 5.        Naturlegepladsen i Svanninge Bakker ved Faaborg

Børnene og Morten Resen finder vinderen
Det er første gang, at titlen som Danmarks sjoveste legeplads uddeles. Bag konkurrencen er Bio-tex, der er gået sammen med GoLittle om at kåre Danmarks sjoveste legeplads.

Visionen for begge parter er nemlig at få flere børn ud at lege, og det håber de, at konkurrencen vil være medvirkende til. Her er det nemlig børnene, der i sidste ende bestemmer, hvem der får titlen. 

- Der er ingen bedre til at vurdere, hvor sjov en legeplads er end børnene selv. Derfor er det helt naturligt, at de skal være de afgørende stemmer, når vi skal udnævne hvilken legeplads, der er Danmarks sjoveste. Jeg er meget spændt på at se, hvilken legeplads der ender med at løbe med børnenes stemmer - for ud over æren vinder legepladsen også en fremtrædende placering i den kommende version af GoLittle, der, ud over at lave legeaftaler, også snart kan guide til de bedste steder at spise, lege og opleve med børn, siger Morten Resen, stifter af GoLittle.


Oversigt

Seneste nyt

  Overblik

  Overblik

Oversigt

Seneste nyt

  Overblik

  Overblik