Netto-ansat overfaldet på grund af en pakke kød

En ung medarbejder i en Netto-butik blev hevet henover kassen og tildelt en skalle. Nu efterlyser politiet overfaldsmanden og hans følgesvend.


Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det gik voldsomt for sig, da to mænd mandag aften var ude at handle i Netto på Nørregade i Hundested.

En 19-årig mandlig medarbejder var blevet kaldt til betalingskassen af en kollega, fordi de to mænd var utilfredse med prisen på en pakke kød.

Da medarbejderen kom til kassen, tog den ene af mændene fat i hans hår og krave og trak ham henover kassen. Herefter tildelte han den 19-årige en skalle, oplyser pressevagten ved Nordsjællands Politi til TV 2 Lorry.

En patrulje kørte til stedet, men de to mænd var i mellemtiden forsvundet fra stedet.

Skaldede og tatoverede

De to mænd kørte fra stedet i en ældre Mazda med lilla, lyserøde og hvide farver malet på samt en Mercedes-stjerne på fronten.

Nordsjællands Politi beskriver hovedgerningsmanden bag overfaldet som dansk af udseende, 23-25 år, cirka 185 centimer høj og skaldet.

Han var iført sort tøj, dunjakke og bukser, muligvis af mærket Carhartt. Manden havde yderligere kendetegn såsom mørke tatoveringer langs halsen og baghovedet.

Overfaldet skete mandag aften i denne Netto i Hundested.
Overfaldet skete mandag aften i denne Netto i Hundested.
Foto: Google - street view

Den anden gerningsmand beskrives som dansk af udseende, 23-25 år, cirka 185 centimeter høj og skaldet.

Han var ligeledes iført sort tøj, dunjakke og bukser, muligvis af mærket Carhartt. Yderligere kendetegn: mørke, mindre tatoveringer langs højre side af halsen.

Nordsjællands Politi modtog anmeldelsen om overfaldet klokken 20.30. 

Netto-chef: Overfald er fuldstændig utilstedeligt

TV 2 Lorry har rettet henvendelse til Salling Group, der ejer Netto-kæden. Her svarer regionschef i Netto, Henrik Nielsen, i en mail angående gårsdagens hændelse:

”Det er naturligvis fuldstændig utilstedeligt. Enklere kan jeg ikke sige det. Og vi gør selvfølgelig alt for at tage ordentlig hånd om den pågældende medarbejder, der er blevet overfaldet helt uforvarende, og vores kolleger helt generelt. Medarbejderen har det efter omstændighederne godt.”

”Sådan episoder er heldigvis ikke hverdag i landets butikker, men når det sker, støtter vi op både før, under og efter. Eksempelvis med psykologer og anden hjælp, som vores kolleger må have behov for,” siger Henrik Nielsen i mailen.

Du har læst en artikel fra TV 2 KosmopolSpørg Os - Afstemning

_


Vis mere
Tørke

Tørkealarm i Greve: Vil have kommunal handlingsplan

Flåt smitte TBE-virus sygdom infektion

Jens smittet med frygtet TBE-virus efter flåtbid: Mit hoved var ved at eksplodere

Vis mere