Luksusbiler på stribe strippet i Nordsjælland

En række indbrud i flere personbiler i Nordsjælland får politiet til at mistænke, at de samme gerningsmænd står bag.

Politiet i Nordsjælland har i weekenden modtaget adskillige anmeldelser om indbrud i dyre biler i samme område.

Det er især gået ud over flere BMW’er, som ser ud til at være tyvenes foretrukne model, og grundet sammenfald i blandt andet gerningstidspunker, stjålne genstande og fremgangsmåde har Nordsjællands Politi en formodning om, at der kan være tale om samme gerningspersoner til tyverierne fra personbilerne.

Tyvene er især gået efter at strippe bilerne for rat, midterkonsoller, instrumentbræt og andet indmad.

Politiet er i besiddelse af overvågningsmateriale fra et af tyverierne, hvor to mænd ses begå et indbrud.

Gerningsmand A beskrives som almindelig af bygning, lys i huden. Han var iført halsedisse, en mørk cardigan med lynlås foran samt blå bukser.

Gerningsmand B beskrives som kraftig af bygning, lys i huden og med kort hår. Han var iført mørk jakke og olivengrønne bukser.

Tyveri A

En ukendt gerningsperson knuste mellem lørdag klokken 22.00 og søndag klokken 09.00 ruden i en BMW, som holdt parkeret på Strandvejen i Espergærde. Fra bilen blev der stjålet rat, midterkonsol med navigationsudstyr samt instrumentbræt.

Tyveri B

Mellem lørdag klokken 18.00 og søndag klokken 09.00 blev en rude i en BMW, som holdt parkeret på Strandvænget i Rungsted Kyst, knust. Fra bilen blev der stjålet forlygter, instrumentpanel og gearstang.

Tyveri C

Mellem søndag klokken 00.30 og 09.30 tiltvang en ukendt gerningsperson sig adgang til en BMWl, som holdt parkeret på Svinget i Espergærde. Indstigningen var sket ved rudeknusning, og fra bilen blev der stjålet navigationsudstyr og et rat.

Tyveri D

En Volkswagen, som holdt parkeret på samme vej som tyveri C , blev der i samme tidsrum stjålet et anlæg. Indstigningen var her formentlig sket ved teknisk forcering.

Tyveri E

En ukendt gerningsperson knuste mellem lørdag klokken 21.00 og søndag klokken 10.00 bagruden i en Porsche, mens den holdt parkeret på Jernbane Alle i Espergærde. Fra bilen blev der stjålet airbag, anlæg og forlygter.

Tyveri F

Endnu en BMW, som holdt parkeret på Jernbane Alle i samme tidsrum, havde fået knust bagruden. Fra køretøjet blev midterkonsol og anlæg stjålet.

Tyveri G

Søndag klokken 11.23 blev det anmeldt, at der var blevet stjålet midterkonsol, højtaler og GPS fra en BMW, som holdt parkeret på Linde Alle i Humlebæk. Via overvågning ses det, at tyveriet skete klokken 03.29, da en ukendt gerningsperson her tiltvang sig adgang til bilen. Gerningspersonen beskrives som: ca. 180 cm og spinkel af bygning. Iført sort hue.

Tyveri H

Mellem lørdag klokken 13.00 og søndag klokken 17.20 blev ruden i en BMW, som holdt parkeret på Hagens Alle i Hellerup, knust med en ukendt genstand. Fra bilen blev der stjålet rat, navigationsudstyr og midterkonsol.

Tyveri I

En ukendt gerningsperson tiltvang sig mellem søndag klokken 16.00 og mandag klokken 06.30 adgang til en BMW, som holdt parkeret på Frederiksværkvej i Helsinge. Fra bilen blev der blandt andet stjålet instrumentbræt, navigationsudstyr og rat.

_
Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik